All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Skikt advent krans ens

Det är inte så mycket som det krävs för att skapa en vacker krans, men du måste avsätta tid. Men du får göra mycket inom två timmar. Gör en krans tillsammans med ungdomar i huset, eller bjuda in grannarna på en trevlig førjulsstund. Allt du behöver köpa är blommigtråd. Du kommer in i blomstaffärer eller hobbybutiker. Resten kan du samla ute eller köpa från en lokal trädgårdsmästare. Någon gillar lite dekoration, andra vill ha en glitter och stirra. Kommer du ge kransen ett andra finish, får du en massa roliga dekorationer i hobbybutiker och bland bokhandlar.

Vi har använt:

Mjuka grenar från vårglädje. Bjørk och Sibirkornell är också väl lämpade.

Grön från dyrbar, tuja och barlind.

Dekoration Moss

Pine Cones

röda äpplen i plast

Flowers bindtråd

Hur man gör det: Börja med att göra ett skelett.

Börja forma de mjuka grenarna i en ring. Binda dem ihop med blommigtråden. Två - tre lager ger ett passformigt styvt skelett.

Dela grön i små grenar eller buketter. Dessa är fastsatta på ringen med ståltråden.

Placera pärlan växelvis på utsidan och på insidan av ringen; Till exempel, först lite gran, så lite idegran och så lite thuja. Slå lite dekorativt mossa på. Fortsätt med ädelkorn, barlind och tuja - och se till exempel ett par konglomerat. Skapa små buketter.

Repetera samma hela ringen runt, du kommer att ha en jämn och jämn krans. Men det är också möjligt att välja en mer asymmetrisk lösning. Här är bara fantasin som begränsar dig.

De röda äpplen vi valde att hamna i slutet. Kom ihåg att göra en upphängning för kransens baksida. Sätt det på en fat och sätt fyra kubbelysning i mitten - pipen har du en bordsdekoration.

Krans av korn Snäpp buketterna in i skelettet.

Samma metod kan användas för att göra en krans av korn. Då behöver du mjuka grenar till ett skelett, ett kornband och ett rött band. Fortsätt på samma sätt som beskrivits ovan. Gör små buketter av spannmålet och fäst dem i skelettet med blommebindstången. Dekorera kransen med ett rött band i slutet.

ADVERT

Mest populära