All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Varma interiörer med textilier

Gardiner som sopar golvet, varma filtar och dekorativa kuddar med kraftfulla volym och markerade texturer ockupera sina hem. Området är så brett att du kan få exakt den stil och stämning du vill ha i rummet.

Eftersom det är exakt vad modern inredning handlar om: skapa atmosfär! Försök bara föreställa dig hur kallt och obekvämt rummen skulle fungera utan textilier. De är de som främst ger rumsatmosfären. Nu är det fokus på interaktion mellan färgerna i inredningen. Textilier, möbler och vägg ska spela på lager.

Smälter som moss

Höstens textiltrender vänder sig till sinnena. Vi måste känna, lugna och se. Strukturen och strukturen hos båda textilierna skapar föreningar till trädens sötma, mjuka mos och fåglar som kvittring. Det ska vara mjukt och gott att sätta på och få oss att slappna av.

Vi brukar veta hur ett ämne känns mellan fingrarna och hur det ser ut, men strukturen har ofta andra föreningar. Vi behöver bara titta på en soffa med en ullfilt för att känna mjukhet och värme. Utöver det faktum att textilier ger ett inre, fungerar det också som ljuddämpare och bidrar till en lugnare atmosfär.

Mycket volym

Textilierna ger ett intryck av den tid vi lever i. I produktionstiden finns det många gardiner och en kort kjol. Trendningarna i höst står emot all oro i världen och har ändrat riktningen från & rdquo; På så sätt skapar du stilen & rdquo; till & rdquo; På så vis skapar du upplevelsen & rdquo; . Vi vill ha lugn och harmoni hemma.

Många textilier och mjuka uppvärmningsplagg hjälper till att skapa den atmosfär vi söker. Gardinerna måste vara långa, skrymmande och helst matade. Flera olika gardiner hängs bredvid varandra, helst med en lyftridå mellan. Det spelas på tema och identitet och fylls med kuddar och filtar i matchande stil. Utskrifterna av i-ett är att dekorera gardinerna med detaljer och tillbehör.

Naturlig färgpalett

I höstens textilier finns först och främst dammiga pasteller och bruna och neutrala toner som är framträdande, från ljus till mörk. Färgpaletten i höst betonar en atmosfär av enkelhet och frenesi. Men vi hittar också spännande exempel på petroleumblå, orange och & rdquo; rostade & rdquo; reds.

ADVERT

Mest populära