All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Varma interiörer med mattor

Mattor har följt mänskligheten i tusentals år och begreppet har inte förändrats i grunden under alla dessa år. Det måste betyda att det är framgångsrikt. Men - från en tid fördefinierade filt dimensioner - vi har i modern tid varit flera sorter att välja mellan. Nu kan du också få heltäckningsmattor, mattplattor - och vad vi kallar mattor.

Textilplattor

Textilplattor gjort sitt framträdande i den norska hem för mer än femtio år sedan. Dagens mattplattor är av mycket högre kvalitet och urval är betydligt större. Men argument för att välja mattplattor oftast densamma: Textilplattor är lätta att transportera, de är lätta att lägga - och de kan lätt tas upp och tvättas eller bytas ut om de blir smutsiga.

Vi människor är alla olika - även vårt hem. Mattplattor ger dig möjlighet att uttrycka individualitet och skapa en unik interiör i ditt hem. Genom att använda olika produkter, kvaliteter och färger kan du bygga upp och belysa olika områden och rum.

Solid mattor

Det är något att Tasse in i vardagsrummet, barfota med morgontidningen och en läcker varmt kaffe - och vet att dina fötter sjunka ner i en läcker varm och elegant vägg till vägg matta. Men en filt som går från vägg till vägg ger inte bara en trevlig och lyxig känsla, heltäckningsmattor är också effektiva när det gäller energibesparingar. Mattor isolerar bra och ger en bra känsla av värme - vilket innebär att du förmodligen kommer att kunna minska lite på rumstemperaturen.

En annan fördel med heltäckningsmattor är det låter dova och efterklang reduceras. Mindre reverb ger en mycket mer bekväma rum att vara i.

I moderna hus med stora fönster och massor av öppna lösningar, en fast filt vara lösningen för att få en levande är riktigt bra att vara i.

Solid mattor är också en viktig designelement i vardagsrummet. Det finns ett brett utbud - från exklusiva två centimeter djupa filtar som en & rdquo; handfat & rdquo; ned - de hårdare varianter av ull och sisal, som dras åt i uttrycket.

mattor

Om du vill definiera vardagsrummet olika zoner med mattor, det & rdquo; Mattor & rdquo; tillämpligt. Detta är i princip den bit som skärs exakt till målet du bokar och sedan kanter så att mattan visas på samma sätt som en fabrik producerade mattan, men som är anpassad efter dina behov. Du behöver inte ta itu med standarddimensioner och du kan välja från en mängd olika kvaliteter, mönster och färger.

Anpassade mattor är populära, praktiska och dekorativa, samtidigt som man skapar en trevlig och varm miljö under sittgrupp. Mattorna kan enkelt tas ut och luftas, och de kan bytas ut i en handvändning.

Utgångspunkten är metall i rullar på 2, 4 eller 5 meter. Kantningen sker enligt två huvudprinciper, antingen trådkanter eller bandkanter. Båda typerna finns i olika bredder.

ADVERT

Mest populära