All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Manchester

Velveteen är en substans som kombinerar ränder och konsistens som sträcker sig från baby blue tunn rand sladden till de bredaste jumbo versionerna. Du kan hämta inspiration var som helst på spektrumet. Vi valde en solid och trogen brun sladdfibre och gav den en modern vridning genom att använda den i oframställda paneler för att göra väggen en blick.

Här måste du använda två olika nyanser för att simulera den "randiga" effekten i strängen av sladden. Vi använde också färg med olika former för att lyfta fram den ljusare färgen, dvs de upphöjda ränderna. (Tekniken är också lättare om det översta lagret "glider på baslack).

1. Anledning med önskad färg. Låt det torka helt

2. Bestäm var du vill panelerna. Tänk på formen på rummet och höjden av den befintliga möbler . Markera positionen av panel hörnen med hjälp av ett vattenpass.

3. Kontrollera gränsen med användning av maskeringstejp.

4. Mal paneler, den första beläggningen av samma färg som väggen, men med en högre glans. Avlägsna remsorna medan kanterna panelen fortfarande är våt. färgen runt lätt för om du lämnar maskeringstejp tills färgen torkar. Låt panelen torka helt och kontrollera kanterna med nya maskeringstejp. Därefter målar en obligation med ljusare färg. måla inte mer än ett band, eftersom du måste göra nästa del, men färgen är fortfarande mycket våt.

5. i själva verket måste du ha en skrapa med spåren. vi använder en gummiskrapa där vi skär bred notch med jämna mellanrum.

Tips

Före Skärning i nalen måste du räkna ut hur många hela ränder du får passa på panelen och skära därefter. Dra skrapan från toppen av panelen till botten och gör linjerna så raka som möjligt. Fortsätt runt panelen till första färg, så gör ränder tills allt är klart.

ADVERT

Mest populära