All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Kylboxar

[Ugjyldig objekt (NAV)]

fula gröna rutor

Nordmenn är ombyggnads missbrukare. Så varför sluta när huset är renoverat och perfekt, både inomhus och utomhus?

Vad sägs om ingången till vårt drömhem - vilket intryck får människor första gången de kommer till dig? Vi pratar om brevlådor, men inte de tråkiga gröna lådorna du köper för 199 kronor. Nej, de snygga designlådorna - som gör varje brevbärare avundsjuk.

Se bilderna på de kalla brevlådorna här.

Information om priser och återförsäljare finns under varje bild.

Djurdesign

Ole, Dole och Doffen. Foto: Elisabeth Dalseg. Visa mer

Att köpa en designpostlåda är givetvis mycket dyrare än en vanlig (tråkig) brevlåda. De dyraste exemplen i bildmaterialet kostar under 3 000 kronor. Är du lite oroad med utformningen av brevlådan, det är så klart en hel del för att rädda - de billigaste plastmodeller kostar bara några hundra pounds.

Brevlådor vi valt att koncentrera sig på, postlådor privat lever i terrasserade eller fristående. Därför har vi inte inkluderat brevlådor som används i exempelvis bostadshus. Men i länkarna under återförsäljarinformation finns det också tillverkare som riktar sig mot denna marknad.

Köp i Norge eller Danmark?

Mer att de brevlådor vi hittat är från tillverkare eller återförsäljare i Danmark. Observera att flera av brevlådorna från designprodukter. dk och sommaraffär. nej är detsamma.

Men priserna är oftast lägre i Danmark än Norge - och båda butikerna säljer via sin webbutik. För mer information, se de specifika bilderna.

Dealer Information

Nedan finns externa länkar till återförsäljare eller tillverkare som säljer brevlådor både mer cool - och mer traditionella.

Om du känner till mer bra återförsäljare eller tillverkare, var snäll att tipsa dina medarbetare i diskussionsgruppen nedan.

Externa länkar:

www. designprodukter. dk

www. Summer butik. com

www. Nordahl design. com

www. Använda design. se

www. d-zn. com

www. hilmershus. nej

Om du inte letar efter djurdesign är det tydligt möjligt att hitta brevlådor av den mer traditionella typen. (Bara några få av dessa visas i bildmaterialet, som de säger att det hör till den mer traditionella typen).

Länkar till mer traditionella brevlåda återförsäljare:

www. rekord. com

www. Skauan-Gilbert. com

www. trogstadproduksjon. com

www. juliana. com

www. mamut. com / eurotech

www. Byggern. com

www. RKC. com

är några brevlådor också prydd med blommor, ekorrar och björnar - och vissa är till och med utformade som olika djur, om du skulle känna för det ...

Länkar till den särskilda

www. mahvelousmailboxes.com

www. Gundersen. com

www. peggy hobby. com

www. malört. com

www. vesteralsprodukter. nej

SE POSTCASE BILDER HÄR.

Relaterad artikel: Stark ökning av felaktig post.

ADVERT

Mest populära