All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Byggboom i stuga marknaden

Vi bygger hytter som aldrig tidigare. Tillväxten var 35 procent under årets första kvartal jämfört med samma period föregående år, enligt Statistiska centralbyrån (SSB).

Här är Norges billigaste stränder

Höga byggkostnader och ökade räntekostnader dämpar efterfrågan på nya bostäder, men norrmännens iver hytter kan inte påverkas av detta. Tvärtom är det uppenbart att byggandet började med 35 procent under första kvartalet i år jämfört med samma period föregående år.

Användbart om hytter på DinSide:

 • Cabin Fare Calculator beräknar kabinen värde
 • Så mycket kostar lodge du miniräknare beräknar dag priset av kabinen.
 • I typiska cottage länen Telemark och Oppland nu bygger fler bostäder än konventionella hem, enligt Statistisk Norge. I dessa två län stod byggnaden hytter 40 procent av det totala pågående område konstruktion i den första kvartalet, medan siffran för landet som helhet visar att hytter är 7, 8 procent av det pågående bygget.

  Betala flesta stugor som är den högsta

  Byggandet av bostäder minskade med 24 procent jämfört med första kvartalet föregående år. Det är byggandet av nya block lägenheter, radhus, radhus och andra hus som drar ner. Byggandet av friliggande hus och parhus ligger kvar på samma nivå som förra året.

  Nyheter:

  1. Minns detta innan du avvika från hytten
  2. Modern log lösning sparar tid och energi
  3. Cabin dröm för utlänningar
  4. Kommer hyra stuga
  5. Stuga i fjällen och <999 > vid havet Hjälp regnar det genom taket
  ADVERT

  Mest populära