All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Slutsats: Värt pengarna?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som framgår av tabellen var testpanel uppfattning av smak essenser blandas.

De smaker som vi starkt kunde rekommendera var de två Citron Fresh-versionerna med lime och citron, liksom de två grapefruktsmakerna. Druv Energi och Rosa Grapefrukt.

På botten av skalan finner vi, kanske inte oväntat, de två cola-smakerna. Men där den vanliga Coke räddade troligen av det faktum att det kommer att tilltala barn, är det bara att varna för ljus upplaga, eller som en av testdeltagarna sade ?? - Detta skulle inte tjänat min värsta fiende. ??

Trots detta anser vi att SodaStreamen kommer att bli populära:

De framgångsfaktorer

  • Barnen kommer förmodligen att älska det, och när barnen tjatar ?? föräldrar kommer så småningom att köpa
  • Den gör bra kolsyrad dryck av vatten från kranen blir ett köp argument i sig för alla Farris älskande och hälsomedvetna norrmän.
  • Det är bekvämt. För alla som har en stuga eller en båt är det mycket lättare att ta med en smak och en SodaStream-maskin istället för fyra tunga väskor med läsk från butiken.

Klicka här för stora bilder av nya Sodastream maskin och smak essenser

Fakta

Den billigaste maskin kostar $ 800, medan designen upplagan (den som vi använde) kostar 1000 kronor. För närvarande köper du SodaStream i Siba and Binders butiker, se även Sodastream. nr.

Priset är också ett startpaket med gas, smaker och blandningar.

Blandarflaskor du får ingår tar 1 liter dryck, men det får snart 0, 5 liter flaskor. För alla som har barn i huset blir det en fördel, eftersom det blir enklare att begränsa barnens intag när flaskorna blir mindre.

Priset på 0, 5 liter med smakämnen är ca 60 kronor, vilket ger dig 12 liter färdigblandad dryck. Patronen ger kolsyra till mellan 60 och 100 liter drycker, beroende på patronens storlek. Mängden varierar beroende på mängden koldioxid du använder för att göra din drink. Medelvärde, kunder byter kassetten efter 3 till 4 månader. Inte oväntat är SodaStreams vinst på försäljning av gas och smakämnen.

ADVERT

Mest populära