All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Slutsats & Sammanfattning

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi sparade nästan alla våra inspelningar direkt på din hårddisk i bästa kvalitet och har varit mycket nöjd med resultatet. Att avlägsna oönskade ad pausar och redigera och radera bilder gör det också lätt att befria. De få inspelningar som vi skulle vilja ta hand om har enkelt överförts till DVD-skivor.

Chase Play-funktionen som låter dig "pausa" live TV om du skulle bli störd, bara för att titta på inspelningen från där du pausade, medan resten av programmet spelas in i bakgrunden är också en genial funktion som vi kraftigt pris på.

Vi är också nöjda med fjärrkontrollen. Det finns dock ingen anledning att dölja att du förmodligen behöver ett par dagar innan du får en översikt över de otaliga snabbtangenterna som följer med. Skärmmenyerna förtjänar också att skryta, eftersom de gör daglig användning, programmering och redigering av en enkel affär.

För dem som har videokamera, finns det också ett plus med en DV-ingång på framsidan, vi dock inte tid att testa hur det fungerade.

Vi saknar

Pioneer är känd för att vara en av förespråkarna för HDMI (digital audio Transmission & bild), och har även utrustat den senaste generationen av plasma och DVD-spelare med denna teknik. Det är därför inte lätt att förstå varför de har valt att hoppa över HDMI på den här brännaren, men förmodligen det görs för att få ner priset till en acceptabel nivå.

Vi saknar också komponentutgång för överföring av progressiva bildsignaler, något vi tycker att en DVD-spelare i detta prisklass bör ha. Idealt sett skulle det också finnas norska språk i spelarens skärmmenyer.

Animal Fun

DVR-520 har ett rekommenderat pris på cirka $ 8,000. Har du pengar att ta av, tycker vi att det är värt priset på dagens marknad. För många blir prismärken för hård.

DVR-520 har också en storebror kallad DVR-720. Den har en dubbelt så stor hårddisk, det vill säga 160 GB, men också ett riktpris på 11 000 kronor. Bortsett från skivans storlek är dessa modeller identiska, och personligen tror vi inte att det är värt priset. Om vi ​​väljer mellan dessa två, skulle vi definitivt slutföra DVR 520 och dess 80 GB.

Klicka här för att se bilder på spelaren

ADVERT

Mest populära