All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Slutsats

[Ugjyldig objekt (NAV)]

vinnare: HiFi Center-kedjan.

Plus: Huvudskälet är det kraftfulla ljudspåret, vilket fortfarande ger mig skvaller när jag tänker på det. Zonfri DVD-spelare är bekväm lätt.

Price. Naturligtvis är det dyrt, men är fortfarande den billigaste anläggningen i vår jämförelse. För mig, som gott våld och rock på DVD, ligger detta mitt i blixten.

Minus: Hur låter dessa högtalare klassiskt? Jag vet inte, men du hör mycket om tyst musik, du borde genomföra ditt eget lyssningstest.

Hi-Fi klubben

Under tvivel skulle förmodligen Hi-Fi klubbens anläggningar har varit mitt andra val, med betyget 4+.

Plus: Viktskålens vikt är subwoofern, som passar mig bra. Dessutom hade jag känslan av bakre högtalare. Diskantelementet är roterbart och monterat på högtalarens undersida. Således kan det riktas till lyssnare.

Minus: Testets dyraste fabrik, som endast beror på subwoofern. Det är fortfarande värt det. Dessutom är det lite irriterande att betala $ 1000 för att göra DVD-spelaren kostnadsfri.

Elektro +

Hamnar precis under Hi-Fi-klubben med en ren skjutning på tärningarna. Om du inte är en basfreak kan det här vara ditt val.

Plus: Zonfri DVD-spelare är bekväm lätt, dessutom fick jag reda på bakvattenens omgivning och utseende.

Minus: lite för dyrt jämfört med HiFi Center kedjans erbjudande, som du kommer ju att ha en större förstärkning av samma märke. Enligt välinformerade källor bör det emellertid vara möjligt att pruta på Elektro +.

Om du är en bra affär är vårt tips som du kommer att få en mycket mer fördelaktigt pris än den vi fick ges och sedan ett fynd plötsligt blivit ännu bättre.

ADVERT

Mest populära