All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Kompostering

Kompostbingen ger dig ett bra jordförbättringsmaterial.

Komposten är en viktig del av trädgården. När sängarna är på plats och fylld med mat och näring kan du låta komposten ge näring åt resten av trädgården. Kompost betyder verkligen blandning, och det är den rätta blandningen av organiska material som ger de bästa resultaten. Svamp, löv, skräp, träflis, tång och bark är perfekta ingredienser i en kompost.

När du fyller på komposten, se till att den är fuktig men inte blöt. Åtkomst till syre är också viktigt. Komposten får därför inte vara stämplad och ett handtag med grepp i näsan och näsan skadar inte.

När komposteringsprocessen pågår utvecklas värme. Den ideala kärntemperaturen för en kompost är 40 grader, men en liten högre temperatur skadar ibland inte. Det hjälper till att bryta några gräsfrö.

Enkel binge

Komposthuvudet kan användas på flera sätt. Den kan läggas fritt på en lämplig plats i trädgården. Eller du kan gå till inköp av en av de många olika sakerna i handeln.

Det bästa alternativet är förmodligen den traditionella gänget av trä. Det ger bra ventilation och är lätt att montera. Alla byggnadsbyggnader säljer byggsatser för ett par tre hundspinnar.

Monteringsarbetet tar en halvtimme och på kort tid har du en bra kompost för trädgårdens tillväxt.

Läs också:

tid att samla frön från trädgården

Har du en anläggning i din trädgård du vill ha lite mer av? Då kan du samla frön från växten och sedan själv! Här förklarar vi hur man skördar ...

Hur man gör:

1. Kompostbinderens delar är färdiga från byggnadsavdelningen och monteras enkelt utan skruvar eller naglar.

2. Efter en halvtimme läggs den sista handen till arbetet.

3. Fyll sedan bara bindemedlet med kompostmaterial.

4. Efter ett tag har du gynnat jordförbättringsmaterial.

Läs också:

Välj den perfekta växten för ditt hem

Är du osäker på vilken typ av växt du ska dekorera med ditt hem? Vi har hittat de växter som passar dig.

ADVERT

Mest populära