All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Komposit - terrass golv med minimalt underhåll

- Kompositgolv är helt underhållsfritt och behöver aldrig olja eller fläckar. Det enda du behöver göra är att sopa det när det behövs. Klibbig smuts kan avlägsnas med tvättmedel och varmt vatten, säger Ann-Jeanette Myrland vid RBI Interiør.

Kompositmaterialet som används i SAGA Outdoor är tillverkat av en kombination av trä och plastfiber (polyeten). Den speciella produktionsprocessen ger ett solidt och hållbart material som inte påverkas av klimat på samma sätt som ett trägolv.

Enkel montering

Golven är enkelt fastsatta med specialklämmor.

Montera uteplatsgolv är inte svårt. Den är tillverkad med klipp, och man behöver bara regelbundna snickeriarbeten för att få ett bra resultat. Det finns praktiska ändkåpor som ger golven en fin finish.

- Förfarandet är enkelt, och resultatet är ett gallergolv som har en yta som är fri från plattor och skruvar utskjutande. Ytan är bra att gå barfota samtidigt som den har hög glidmotstånd, säger Myrland.

Ett urval av fasta och ihåliga bord - denna är monterad med en lutning eller borra hål i dem för vattnet att fly.

Fler färger och mönster

Till skillnad från trägolv, som du väljer färg att använda fläck, levereras sammansatta ordet redan färdig färgat material. SAGA Outdoor kommer i grått, brunt och svart, och eftersom tabellerna har olika mönster på toppen och botten, kan du även välja vilket mönster du väljer att lägga upp. Det finns också inget i sättet att blanda, om du vill ha lite variation.

Kompositgolvet finns i flera färger, i svart.

ADVERT

Mest populära