Tävlingar 2017

none: Tävlingar 2017

Svar och vinn en gungstol

Svar och vinn en gungstol

Ny uteplats 10 000 View kabinen före och efter renoveringar för att säkerställa din hem från skador på semester Den klassiska axeln gungstol från Aksel Hansson AS har varit i produktion sedan 1938 och är fortfarande lika populär. Gungstolen är bra att sitta i. Sätet flätas för hand med tang. För att delta i utlottningen måste du svara på frågor om vad du tycker om Hytteliv nr.
Svar och vinn en kamin

Svar och vinn en kamin

Vann i julkalendern? - Glöm hemgjorda juldekorationer Du behöver inte möblera att få mysig stuga Att skapa ett smart verktyg hink Kaminen Contura 510 från VARMEFAG kan utrustas med en kokplatta på topp, vilket kan vara praktiskt i stugan. Att vara i dragningen måste du svara på frågor om vad du tycker om Hytteliv nr.
Gå med i vår fototävling

Gå med i vår fototävling "Vinter på kabinen"

Vad ansluter du till vinteren i stugan? Ta en bild av det eller hitta ett foto du redan har tagit - och skicka in till Hyttefestivals fotokonkurrens. Vi delade två kameror och Nikon-kikare i tre lyckliga vinnare. Nöje utomhusaktiviteter, vacker natur, avkoppling inuti, en snöig kabin - motiv kan vara vad som helst, bara de associationer till vintern och stugan.
Vad är din smartaste tanke tips?

Vad är din smartaste tanke tips?

Tävlingen har slutförts och vinnaren väljs. Det finns många sätt att fortsätta. Du kan bygga separata vedbod, skapa ett extra stort ved korg eller spara den på marken i plast, med tabeller över. Det finns också många sätt att antända. Till exempel kan du tända elden från toppen. Klicka. Nej, i samarbete med Jøtul, hade en tävling där läsarna fick lämna sina bästa tips.
Svar och vinn en kamin

Svar och vinn en kamin

Vi vill veta vad du tycker om vår tidning! Om du svarar på våra frågor om Hytteliv no. 10, är ​​du med i utlottningen av spisen Sonata från Dovre, värt 17.500 kronor. Deadline är 2 december. Kaminen har en hög hylla och sidorutor som ger god insyn till elden, och god arbetshöjd. Värmeffekten är upp till 7000 W.