All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Kom i påsk humör med öppen spis

Huruvida påsk spenderas hemma eller på stugan måste fyllas med apelsiner, Snappy Lunch, brädspel, familj och mysiga log bränder.

Hubben i huset

Ingenting är som att komma in i ett rum och slå på en lång rutt och höra ljudet av knäckande lågor.

En vedspis är lyxig och inget träffar värmen och känner det ger. Ugnen plockas ut noggrant och är en viktig möbel i rummet. Därför är det lite extra tid när det är dags att elda och känna värmen som en elektrisk ugn aldrig kan tävla med.

Foto: Contura

På påsken kan du ta en paus från alla skärmar och njuta av varandra. Att samla framför vedeldad spis med god mat och familj är kvalitetstid som kommer att komma ihåg länge.

Miljövänliga förbränning

Om tanken på nya spis tidsfrister, finns det några saker du bör tänka på: hur ska spisen ser ut, hur mycket du vill se lågorna och hur mycket det kommer att värma upp.

Eldstadsproducenten Contura ställer strikta krav på både produktion och produkt, och att både miljö och du tjänar på investeringen. Med naturlig uppvärmning av huset har du alltid säker värme om strömmen ska gå. förutom den extra kosen också, självklart.

Foto: Contura

Du vill också att elden ska vara bra när du investerar i en öppen spis. Känslan av öppen eld skapar en mycket speciell atmosfär. Contura har flera modeller med generösa glasytor, så du hittar definitivt en som uppfyller alla dina behov och önskemål.

Anpassad din stil och smak

När du har beslutat att investera i en eldstad måste du först och främst ta reda på vilken storlek som passar till rummet du kommer att ha den i. Mät område där det ska stå och kontakt med en återförsäljare som kan ge bra råd och rekommendationer.

Foto: Contura

På Conturas hemsida hittar du eldstaden som fyller ditt hem. De har ett brett utbud från små, placeringsvänliga eldstäder till stora eldstäder som ger mycket värme. Välj om det kommer att vara fristående i mitten av golvet och vara rummets brännpunkt, eller om det ska stå mot en vägg och glida in i den del av inredningen.

Hur det ser ut, bestämma. De flesta Contura eldstäder kommer i grått och svart, så det blir lätt att hitta den variant som passar din stil.

Foto: Contura

Med Contura egen app kan du sätta din dröm spis rätt in i våra hem genom att ta en bild av det område där du vill att det ska stå. Detta hjälper dig att se resultaten direkt, och det blir lättare att bestämma var du ska passa. Helt enkelt lysande.

ADVERT

Mest populära