All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Färger för närvaro och vision - Trender

I 2016 kommer vit att bli utmanad av flera & rdquo; Handsome & rdquo; färger och det kliniska uttrycket tonar ner. Nu är resultatet att människor genom flera årstider har blivit inspirerade av nätverk, interiörtidskrifter och andra medier att färger verkligen kan ge dekor och arkitektur en förvånansvärt estetisk upplevelse, framgår det av ett pressmeddelande från Flügger.

- Med färger hittar du att möbler, konst på väggen och resten av inredningen är bundna och presenteras med ett helt annat djup, säger de.

De färger som deras utvecklare tror mest är dammiga och tysta, så övergången från ljusa väggar blir inte så bra.

Bekväma färger

Färgen Distant Sunlight kommer att inspirera oss att expandera horisonten, skapa öppenhet och glädje.

De antar att färger påverkar oss. Färger på väggen kommer att göras för både ögat och vårt. I den nya färgpalett sätter Flügger både tanke och kärlek. Färgerna är utformade för att passa större ytor och hela rum.

- Dessa är inte inspirerande färger, men användbara bostadsfärger. Färgtoner följer upp en växande tendens som vi kommer att dekorera för att göra det bekvämt för oss själva, skapa inte utställningslokaler som kommer att visas för andra, säger de.

Pallen 2016 består av tre nya färger, de är nedtonade och lugna blå, gula och rosa. Nyanserna utvecklas med avsikt att vi kommer att kunna leva med dem länge, de är varken irriterande eller påträngande. Färgerna läggs lite grå, så de är inte pastellfrön. Detta är & rdquo; vuxna färger & rdquo; som är lämplig för stora ytor.

Rosa, blå och gul

Färgen Mjukt överdrag påminner mot huden och smeker

Färgen Mjukt överdrag påminner mot huden och smeka och bör inspirera oss att acceptera oss själva som vi är, och ser ut.

Färgen My Retreat skapar en säker och lugn atmosfär för både dig själv och familjen - en liten reträtt bort från vardagliga stress och liv. Färgen representerar närvaro närvaro och uppmärksamhet.

Färgen Distant Sunlight kommer att inspirera oss att expandera horisonten, skapa öppenhet och glädje. Den gula färgen är en slags mottrend till den närmaste och lokala - det påminner oss om att & rdquo; solen går grymt & rdquo; . Oavsett hur inåtvänd vi vill vara, vi kan inte stoppa världen från att gå vidare, det är där och väntar på att bli utforskad.

ADVERT

Mest populära