All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Färgrik brevlåda

Det är inte alltid de stora renoveringsjobb som levererar de mest synliga resultaten. Ibland betalar du för att börja med pricken över i-ett: brevlådan.

Tvätta och släpp

Rengör alltid innan du målar.

Som alltid när något ska färgas måste det rengöras först. Ett smart tips är att tvätta med kraftvätt. När lådan är ren är det bara nödvändigt att gå över med en slipplatta så att färgen är fastsatt på färgen. Tänk på att dammdamm måste avlägsnas före sprutning.

Applicera färgdammning

Använd en slipplatta för bättre adhesion. Blanket filt är viktigt.

Då väljer vi en vårdag utan regn och vind. Lak damm rinner lätt med vinden, var därför medveten om att färg lätt kan spillas på omgivande föremål. Kom ihåg täckfilten på marken.

Tunt lager

Håll sprayen 30-40 cm från brevlådan och placera den företrädesvis inuti en kartong så att allt runt blir inte orange.

Förvara lådan så vertikal som möjligt under sprutning. Spraya jämnt och tunt på ett avstånd av 30-40 cm. Håll lådan rörlig under applikationen. Om du sprayar för mycket är det lätt att få.

Blank och fin

Ge brevlådan ett nytt liv!

Quick Bengalack är en utmärkt produkt som finns i alla världens färger. Ytan blir blank och hållbar. Detta är sprayen för alla tänkbara föremål i hårdplast, trä och metall. Med en sådan spray har du färg- och applikationsverktyg i ett galler och spray!

ADVERT

Mest populära