All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Färg gemenskap - bokstavligen ...

Skola grundades redan 1963. Detta är en privat skola, vars ålder varierar från dagvårds barn 3-4 år, 18 till 19-åringar utlöpare internationell studentexamen (IB). Skolan består främst av barn till utländska affärsmän, akademiker, ambassadörer och vanliga norska familjer. Totalt ligger skolan i sina relativt nya lokaler, cirka 600 barn och ungdomar från närmare 50 olika nationer sprids runt om i världen.

Color Focus

Colorful fasad

Även när du kommer till Oslo International School möts av ett överflöd av färg. Externt det är delvis använd panel av tjära färgas malm tall, och fibercementplattor i tio olika färgnyanser, som ger en iögonfallande färg spel. Inomhus hittar vi samma lösning på insidan av några av ytterväggarna. Tillsammans med andra färgval i inredningen är färgintrycket överväldigande här också.

En kombination av ytor täckta med starka, klara färger, träpaneler i naturliga färger och grova betongväggar ger spännande kontraster. Användningen av färg måste nästan kallas fet och det lyser villkorslöst på plats, tillsammans med omfattande användning av takfönster i korridorerna.

Färgens betydelse

Färska färger för studenter och anställda.

Knut Sørlie, CFO och VD vid Oslo International School betonar att användningen av färg i skolan är ett medvetet val och säger sig vara mycket nöjd med resultatet:

- Användandet av färg, både inne och ute, har gett skolan en unik karaktär som stöder om vårt varumärke; vilket är en ledande internationell kvalitetsutbildning. Vi får mycket positiv feedback från anställda och kunder att färgschemat bidrar till en trevlig och uppmärksam skola och arbetsmiljö.

ADVERT

Mest populära