All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Color trend 2015-2016: Norwegian noir

Det tar tid från vi ser konturerna av nya trender trenden när majoriteten. Vägen tillbaka till inredningen har gått långsamt, men ifi. ingen trend panel diskuterade utvecklingen av interiörfärger till 2016 tidigare i höst, det fanns bred enighet om att vi står på tröskeln till en stor färgrörelse. Vid 2016 kommer normen att vara färger, i linje med internationella trender. Men vi norrmän är något mindre städer och en lite mer romantisk och rustik än våra grannar, därför färgpaletter anpassade till norska förhållanden.

Trend Direction: Norwegian Noir

norska noir collage

Vi förutspår den här paletten som en god tvåa i popularitet (slagen endast av "Nature") när vi ser utvecklingen mot 2016. människor tar ett steg framåt från den mörka grundväggen och lägger färg på alla väggar. Flera rum har en mörkare palett, men det hela hålls samman av ljusare färger som skapar luft. Dessa är bra färger för moderna stads lägenheter samt stugan i bergen. Det är ett sofistikerat svart palett, men inte svart-svart. Färgerna är djupa juvelliknande föreningar med smaragd, rubin och blå safir. Stilen har en androgyn, melankolisk touch. Taktil, mjuk, både i form och yta, skrymmande och hög kvalitet.

Kännetecken

  • Mjukt och kraftigt
  • Färgerna i följande bilder är inte en exakt rekommendation, men snarare en indikation av vilken riktning färger och stil kommer att röra sig.
  • Från Borges tapestry Collection Aureus.
  • Från Borges tapeter samling Kharat.
  • Från Borges tapeter samling Kharat.
  • Från Borges tapeter samling Kharat.

Verk av Deco Systems.

Sanitetsartiklar från Geberit.

Textil från Rubelli / Intag.

Från Intag.

Matta från Intag.

Tapeten från Intags samling Horizons.

Textil från Rubelli / Intag.

Textil från Rubelli / Intag.

Matta från Sahco / Intag.

Mörkväggfärg från Nodsjö.

Tapeten från Storeys samling Raffi.

Från Harlequin / Tapethus-samlingen Leonida.

ADVERT

Mest populära