All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Color trend 2015-2016: etnisk mix

Det tar tid från vi ser konturerna av nya trender trenden när majoriteten. Vägen tillbaka till inredningen har gått långsamt, men ifi. ingen trend panel diskuterade utvecklingen av interiörfärger till 2016 tidigare i höst, det fanns bred enighet om att vi står på tröskeln till en stor färgrörelse. Vid 2016 kommer normen att vara färger, i linje med internationella trender. Men vi norrmän är något mindre städer och en lite mer romantisk och rustik än våra grannar, därför färgpaletter anpassade till norska förhållanden.

Trendriktning: Etnisk Mix

Trendriktning Etnisk Mix

Detta är den mest fria och roliga av paletterna. Färgerna påminner om stadspaletten eftersom färgerna är färgade, men stilen är mer frodig och "varm". Här blandas färger, mönster, former och material på ett nästan oförskämd sätt. Alla gamla regler om färger som inte matchar är brutna. Orange, cyklamen och rött är en underbar kombination. Impulser från olika kulturer sammanställs på ett personligt sätt. Stora ytor får färger, både tak och väggar.

Områden nuvarande

  • glatt
  • Ta bort ljusa färger
  • Färger i varje rum
  • Color Wall
  • Color tak
  • Mønstermix

Färgerna i efterföljande bilder är ingen exakt rekommendation , men snarare en indikation av vilken riktning färger och stilar kommer att röra sig.

Bakgrund från Fantasi Interiors Collection Föreställ dig.

Kudde från Bohus.

Inspiration från Maison & Objet mässan i Paris.

Inspiration från Maison & Objet mässan i Paris.

Textil från Green Apple

Tapeten från Intag.

Tapeten från Intag.

Foto från Nordsjön.

Gummi golv från Polyflor.

Tapeten från Storeys samling av Mariska Meijers.

Textilier från Tapethuset.

Vinylgolv från Tarkett.

ADVERT

Mest populära