All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

ÅRets färg är grön

Både när huset ska målas innanför eller utanför, möbler bör förnyas eller tyger ersatta rekommenderar färgstarka du titta igenom de gröna nyanser . Från det ljusa är nyanser av grov och maskulin smuts okej i år. Det är viktigt att hitta den gröna färgen som passar dig mest och bäst passar din stil .

Färgade norrmän

Smaragdgrön är klassisk, elegant och glamorös.

Enligt Dagny Thurmann-Hoelseth, creative director av färgglada, är inte den vita, färglös trend vi har sett på ett tag typiskt för norrmän. Här har vi historiskt varit mycket färgglada - även i jämförelse med våra skandinaviska grannar.

- Det norska folket har en djup önskan att komma tillbaka till färgerna. Därför anser Colorful att det nya decenniet markerar återgången till färgerna. Det börjar med små steg som går i stora hopp för dem som vill komma med, säger hon.

Global och lokal analys

Anledningen till valet av den gröna färgen är baserad på feedback från färgens 110 rikstäckande butiker som vet vad norrmännen gillar och efterfrågan, samt forskning och analys av framtida globala trender från externa aktörer.

- Vi arbetar med Natural Color System - NCS, IFI. nej och trendbyråer som franska Nelly Rodi och danska PEJ-gruppen, säger Thurmann-Hoelseth.

Årliga händelser

åriga kulörnamngavs av färgglada kommer att bli ett årligt evenemang, där en spännande ny färg kommer att tillkännages för alla färgstarka norrmän i början av varje år.

- Vi har ett enormt nationell och lokal färg expertis, och vi vill använda gå mer aktivt framåt, avslutar Thurmann-Hoelseth.

Kelly är ung, tuff och modig!

ADVERT

Mest populära