All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Sval swimspa

två-i-ett-lösning: motion och avkoppling ... mer

Cool swimspa

  1. View swimspaene

Ingenting men

Vill du ha en pool i trädgården, men fyller det för mycket? Eller är en vanlig utbrott för liten?

Eftersom vissa (ganska ny) i Norge kan du nu få en så kallad swimspa - det är en kurort som är större än en vanlig badkar, men mycket mindre än en swimmingpool. För att få ut maximalt av den innehåller en swimspa en motströms-system - så att du också kan använda poolen för att få den dagliga trim.

Och när du har trimmat får du njuta av dig själv. Växten kan också användas som en vanlig bubbelpool eller hem spa anläggning om du vill.

200. $ 000

Pris? Ja, naturligtvis, något dyrare än andra hempartier. Vi frågade en av de största norska leverantörerna om hur mycket man skulle kunna betala för ett sådant badspabad.

Mer om vannkos
  1. Baluba med pool
  2. Free badtunnor
  3. World coolaste killen
  4. Läcker mini bubbel

- Vi har för närvarande PR-priset på en swimspa (Challenger) till 197 000. Det enda som behövs utöver anläggningen i sig är ett nätaggregat och en behörig elektriker för att utföra installationen, säger Oddny Dalen i Qualityspas och tillägger:

- Poolen kan både bli begravd, men också stå direkt på marken.

Den ovan poolen är två, 37 meter bred, 5, 27 meter lång och 1, 32 m djup, och innehåller 9 500 liter vatten. Challenger kommer komplett med pumpar, elektronik och värmeelement inbyggda under skåpet.

Vill du se detta badspabad och andra typer: Klicka här för att se bilderna.

Qualityspa vet inte om andra norska leverantörer som säljer swimspa, och kan heller inte hittas via de kända söktjänsterna online. Men: Känner du till andra norska leverantörer som levererar swimspa ? Tipsa andra läsare i diskussionsgruppen nedan:

NB. Observera att simbassängerna inte kan jämföras direkt mot motströmspooler - som ofta bara är små pooler utan betydande spa-funktioner.

ADVERT

Mest populära