All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Nestle stängt var ljusa och luftiga

problem

  • Det var dåligt med ljus och rum verkar osammanhängande.
  • Parafinskaminen var inte längre i bruk och de ville ha en öppen spis.
  • De ville ha en matplats med bra expansion och flexibel lounge / tv-krok.

Tak, golv och vägg

Den viktigaste förändringen har skett i taket. Den mörkbruna panelen blev vitfärg och har inbäddad halogenbelysning för både rummet och målningarna. Se hur du målar tack här. Vi har placerat downlights så att det finns ett bra läslampa på komfortstolarna. Det finns en ny oljad ekparkett på golvet. Olja ger träet en levande, mogen yta. Väggarna är igen klädda med textilförlust, den här gången med mindre struktur och en ljusare färg.

Parafinkaminen ersätts med en eldstad som ligger lite högt för att få direktkontakt från deras höjd. Peismur är dåligt vit och är nu en vacker funktion i inredningen. Den nisch av ved döljer intag luftcirkulation runt insatsen, medan fördjupningen tills skulpturen har ventilation av varm luft. Detta ger en vacker lösning på traditionella luftventiler.

Soffa krok är inredd så att du kan sitta i soffan och fåtöljer och har goda kontakter med både den öppna spisen och utsikten. Framför eldstaden finns en lång pall som ger fri tillgång till eldstaden. När de vänder sig om, blir de skräddarsydda TV-stolar. En pall med förvaringsutrymme tillhör alla stolarna. Det nya matbordet har utmärkta expansionsmöjligheter. Lätta lätta gardiner har mjuka ränder av svag rost samt några av de gröna i stolarna. Dessa färger förstärks i soffan.

Gardinbrickan byts ut av borstat stålstänger. Stavarna kan vara förenade och körs nu längs den långa väggen vid nära 7 m. Två stavar parallellt. Det tillåter både lätta och tunga gardiner samtidigt om du vill ha mer på vintern. Gardinringarna är i samma material som stavarna. Bredden på gardinen på 2,95 m används som höjd. Det betyder att du kan få så bred ett sjal som du vill.

ADVERT

Mest populära