All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Tätt genom väggen

Små sprickor och sprickor kan tätas med en primer för mineral fasader, men stora skador behövs på annat sätt. Idag finns det flera enkla sätt att försegla detta. Casco OneFill är en lätt reparationsbar som är redo att användas, antingen inomhus eller utomhus. Hål med djup upp till fem centimeter kan fyllas med One Fill utan att krympa genom torkning. Ett alternativ för mindre skador är MultiFill, för reparationer på upp till två centimeter. Gnistan har en vit färg.

För större sprickor som används pulverbaserat fyllmedel, såsom Casco Husfix och Husfix Rapid. Den krymper inte heller, säger det, kan appliceras i tjocka lager och är lämplig för djupa sprickor och stora skador. Pulvret blandas lätt i vatten, och pulver som inte används omedelbart lagras på en torr plats.

Efter härdning resistent fixa både skruvas och spikas i. Husfix Rapid torkar snabbare och rekommenderas som fästorganen av natursten, marmor och glas mosaik. På brandvägg och rör rekommenderas Rapid.

Vid reparation utanför hörnen av muren och fundamentet, genom att använda en platta eller planka trubbiga glittra mot, till en högra hörnet.

ADVERT

Mest populära