All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Klimat kran som sparar pengar och miljö

Nautic är bara mixer på marknaden som både har vannsparing- och energibesparande teknik. En Nautic tvättställsblandare kostar ca 850, - och minska energiförbrukningen med 400-500 kWh per år.

Varje kran ett vanligt hushåll ersätter med en Nautic klimat kran kommer att minska energiförbrukningen för uppvärmning av vatten upp till 40% vid. peka och spara tusentals dollar på elräkningen. Slutligen har det blivit lätt för vanliga hushåll att bidra till miljöbuller - och spara pengar.

pengar och miljön skonas

Medan regeringen och miljöorganisationer kämpar för lösningar som kommer att minska CO2-utsläppen så att vi når klimat kompromiss ambitionen att bli ett koldioxidneutralt nation inom 2030, lanserar Gustavsberg den första serien av energisparande kranar Norwegian hushåll.

har Regeringen lanserade sin avsikt att köpa utsläppsrätter 4 1 miljard vid 2012. * Detta motsvarar med det aktuella priset 25, 6 miljoner kolkrediter. Om alla Norges två miljoner hushåll ersatte en tvättställsblandare Nautic under samma period skulle norska hushåll har kunnat köpa 21, 1 miljon kolkrediter för de pengar de hade sparat på uppvärmning av vatten under samma period. Detta grundar sig på att uppskattningsvis spara 450 kWh per år i en Nautic tvättställsblandare och en genomsnittlig el skattesats för 2007 inklusive taxor och avgifter på 75 cent. ** Detta visar att norska hushåll ensam skulle kunna minska utsläppen med 21, 1 miljon ton CO2 under de närmaste fem åren bara genom att göra ett enkelt handgrepp - att ersätta en mixer till en Nautic från Gustavsberg.

- Om du bryter ner matten på det enskilda hushållet, så att du kan se att varje kran en konvertiter har finansierat sig efter 2-3 år. En normal norska hushåll förbrukar 23,380 kWh per år ***, varav 58% går till uppvärmning, 17% går till uppvärmning av vatten, 10% går till belysning, 9% går till köket, 4% för bad och 2% för andra . ****

Det betyder att vi använder ca. 4000 kWh per år för vattenuppvärmning. Huruvida en familj rita tre kranar i ditt hem för Nautic kommer årligen minska energiförbrukningen för uppvärmning av vatten med 40%. Det ersätter helt enkelt en tvättställsblandare ger en ren vinst på mellan 400 och 500 kWh per år i besparingar, säger Bjørn Fredricson, landschef för Villeroy & Boch Norway AS.

I Sverige gjorde IVF industrin forskning och utveckling AB studie en punkt mycket tydligt - att de små, vardagliga bevarandeåtgärder energi kan få mycket stora effekter. Genom att ersätta befintliga kranar med energibesparande kranar, kan man därför göra en stor insats för miljön. Nautic från Gustavsberg är en innovation som gör det enkelt för vanliga hushåll att delta i miljöföroreningar.Det är överkomligt, tillgängligt för bokning av alla rörmokare och VVS-återförsäljare, och det sparar både miljö och hushåll för vattenuppvärmningskostnader.

- Vattenskyddsteknik är välkänd bland nordmän, kanske de flesta av de olika modellerna av reservduschar som finns på marknaden, men energisparande teknik - något nytt. Tanken bakom innovation är enkel men bra. Blandarens startposition ger tillräckligt varmt vatten för diskning och handtvätt. Om du vill ha vattenhärdat vatten, rör blandarens arm längst till vänster. Om du släpper ut armen glider den tillbaka till startpositionen. På så sätt dränerar glohettvatten inte längre än nödvändigt, vilket sparar energi för uppvärmning. Det är just sådana innovationer som Nautic som gör det möjligt för vanliga människor att förbättra vår miljö, förklarar Bjørn Fredricson.

För energibesparing (450kWh) genom att byta till en bländare av typ Nautic ekvivalent:

Produkt Tid

Hår används i

Spis eller vatten panna som används i

Damm som används i < 999> Brödrost som används i

Kaffe som används i

Se också:

därför valt familj Gjefsen bergvärme

familj Gjefsen Hadeland utvalda bergvärmepump till det nya huset. Två saker gjorde skillnaden: På vintrarna här kan ge temperaturer ner till 25 ...

281 timmar

300 timmar

322 timmar

450 timmar

562 timmar

* // www. regeringen. com / sv / DEP / fin / Presscenter / releases / 2008 / aktiv och oflexibel förvärvet av-utsläppskrediter. html? id = 499282

** // www. ssb. Nej / Elpris /

*** // email. Parlamentet. se / SpmDetalj. aspx? id = 31782

**** // www. fjorden kraft. com / uploads / dokument / Sleep / Enegibehov_isolering. pdf

ADVERT

Mest populära