All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Klicka på en vägg

Många av oss utsätter gärna renovering eftersom vi tror att det kommer att bli alltför tidskrävande, men med Smart Panel får du ett nytt rum med några timmars arbete. Panelen kan monteras direkt på befintlig vägg eller stativ, och du behöver inte vara en hantverkare för att hantera denna uppgift.

Panel för alla behov

Smart Panel finns i många olika färger och mönster, så att det finns en panel för alla behov. Om du fortfarande inte hittar din favorit, finns det även obehandlade paneler redo att måla. Vill dock rena linjer och släta ytor kan Smart bort och Variation, som är ny i år, skulle kunna vara för dig. Panelen har nästan osynliga fogar och du får en jämn och fin yta.

Klicka på ett tak

Har du inte det gamla taket i stil med de nya vackra väggarna? Smart Roof Panel ger dig ett enkelt och elegant tak som är lika enkelt att montera som Smart Panel. Taket är lätt att underhålla och kommer i färgerna av äggvita och folievita. Fyll i rummet med Smart List, som har både sina profilerade och smidiga listor inom sitt sortiment.

MDF-plattor

Både Smart Panel och Smart Ceiling Panel består av MDF-plattor. MDF-plattor är en vidareutveckling av traditionell fiberplatta. Plattorna består av träfibrer som är hetpressade efter tillsats av lim och är en mycket använd plåt för träbearbetning och möbelindustrin. De är speciellt lämpliga för färg och färg, och bearbetningsegenskaperna gör materialet lätt att arbeta med.

Produkttillverkare i Norge och Sverige av RBI Interiør, marknadsledande på MDF-panelen i Norge.

- Vi är mycket stolta över att Smart Panel har blivit ett begrepp, och vi tror att det är ganska charmigt att vissa konkurrenter granska även deras produkter som smarta panel, trots att detta är vår produktnamn, säger Audar Dørum, marknadsföring RBI Interior .

ADVERT

Mest populära