All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Klicka. nej har blivit snabbare, enklare och bättre

Välkommen här! Vi har skapat nya sidor och vi hoppas att du gillar dem.

Det finns en hel del saker som har ändrats på Klicka. nr. Det du först märker är nya teckensnitt, flera stora bilder och färre annonser.

Klicka. nej är snabbare än tidigare

De största förändringarna vi verkligen hoppas du bryr dig inte om.

Till exempel kommer du upp på vår hemsida i hälften av vad du gjorde tidigare. Självklart behöver du inte tänka på det. Men innan var det dags att ladda ner en sida på Click. nej nästan en sekund.

Nu laddar du ner vår sida om en halv sekund.

ONE ARTICLE, THREE SCREENS: Vilken skärm du föredrar är ditt val. Vi gör allt för att se till att vårt innehåll är lätt att använda var du än är. Foto: PHOTO: Lene Marie Rian

Vi ser lite annorlunda ut

Tidningarna har haft stor inverkan på utvecklingen av webbdesign i Norge sedan andra hälften av 1990-talet. Tidningar har aldrig varit nära att påverka i samma utsträckning.

Utseendet på nyheterna har också påverkat hur klicket är. inget utseende. Men vi gör inga nyheter och behöver inte se ut som om vi var en tidning.

Vi är något helt annorlunda än nyheter, sport och väder. Vi är bostadsreporter, joggare och våffelrecept. Vi är symtom på sjukdomar och vägledning för hur du suger en bänk. Vi är de du kommer till när du google något.

Det är dags för oss att göra olika mönster än tidningarna gör. Vi har centrerat drogen. Gjorde de viktiga elementen större. Och minst lika viktigt: Vi har rensat bort alla objekt som vi inte såg var signifikanta.

Att klicka på den viktigaste resursen är de personer som arbetar här. Hittills kommer vi att visa vår journalists stad på vår sida såväl som inuti fallet. Från och med nu kan du se vem som har skrivit artikeln, förutom titel, bild och inmatning.

Vi har färre annonser

De som annonserar hos oss borde ha bästa möjliga behandling. Vi tog bort över hälften av våra annonseringssidor - för att ge annonsörerna mer exponering för sina pengar.

Tidigare hade vi drygt 20 kommersiella platser på alla klick. ingen. Från idag är det 11.

Färre och bättre annonser kommer givetvis också att ge dig en bättre läsupplevelse.

FöRE OCH EFTER: Klicka. Nej har rengjorts. Tidigare innehöll vårt toppfält 17 menyalternativ och åtta artiklar. Nu: En menypost, fyra artiklar.

Klicka. nej passar alla skärmar

Vi har skapat sidor som utnyttjar din skärm så väl som möjligt. Om du föredrar att läsa oss på din mobil, surfplatta eller skrivbord, spelar ingen roll för läsupplevelsen. Du får ändå tydlig text, bra bilder och enkel navigering.

Vi har tagit bort de gamla menyalternativen och lagt dem i en Hamburg-meny.Möjlig någon kommer att sakna menyerna. Men efter noggranna mätningar av hur många som faktiskt använder dessa knappar ovanpå våra sidor var matematiken oerhört lätt. De var tvungna att gå.

Hamburg-menyn känner igen från mobila webbplatser. Nu tar vi det också med oss ​​på datorerna.

Snabbare användning av video

Klicka. nej borde satsa på videoinnehåll i framtiden. Vi kommer att använda video som oberoende rapporteringselement, där du får "en hel sak" i en video.

Dessutom använder vi videonötter för att visa mindre element i en artikel - ungefär samma som vi använder bilder. Därför kommer du att uppleva videoinnehåll på alla placeringar där du tidigare endast fått bilder.

Har du någon ingång, ris eller beröm? Tveka inte att skicka den till mig. Antingen i kommentarerna nedan, kontakta mig på Twitter på @andreascarlsen, eller skicka mig ett bra gammaldags mail.

Hälsningar Andreas Carlsen, Art. Redaktör i Klicka. com

ADVERT

Mest populära