All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Ren terrass - utan ömma knän

När gräsmatta fram ur månader vint, som sedan styrde en ansiktslyftning. Lyckligtvis finns det bra utrustning som gör rengöringsprocessen både snabb och enkel. Jordan Jordan scrub är vad som krävs för att lösa allt som måste gå innan ny träolja eller fläck kan appliceras.

För rätten att ta itu med de gamla otäck ansökte terrass tabeller trärengörare eller treoljefjerner. Scrubben är utrustad med en kort och stark byst, så att den effektivt behandlar träytan. Dietens bredd är anpassad till den vanliga hinken, så tvättarbetet blir så enkelt som möjligt. Denna skonsamt sätt att rengöra styrelser rekommenderas över högtryckstvätt, som ofta kakel upp och injicera vatten i trä.

Terrasseskrubbens största fördelen är att den kan fästas på förlängningshandtag eller träskaft med gängorna, så att inget behov av att knäböja skura. Jobbet innan antingen försummats eller utförts med svordomar och ömma knän, nu kan bli en betydligt mer positiv affär. Och resultatet: En blank ren terrass redo för konservativ efterbehandling med pensel och träolja.

ADVERT

Mest populära