All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ren rotting höger

På många balkonger och terrasser är stora loungemöbler och matsalsmöbler i kunstrotting - ett material många tror är underhållsfritt. Men allt som sticker ut i regn, sol, pollensäsonger och alla typer av luftföroreningar är smutsiga och slitna med tiden.

Få saker - om något - är underhållsfri! Skillnaden är mer i hur mycket arbete som behövs för att göra saker så nära som möjligt.

Lätt att använda

Stort möbler, men enkelt underhåll.

Med konstgjorda stenar eller andra plastmaterial är underhåll enkelt. Du behöver inte skrapa bort gammal färg, impregnera eller måla. Å andra sidan är materialet omtyckt ibland.

- Använd ett rengöringsmedel för kunstrotting för rengöring, och därefter en särskilt skydd, då du tar väl hand om dina möbler rekommenderar Pål Nyhus på WOCA Norge.

WOCA Kunstrottingrens och WOCA Kunstrottingbeskytter appliceras möbler och föremål av plast från en praktisk sprayflaska, och rengör och upprätthåller material.

Hur man går vidare:

Sprutflaskan gör att drogen kan nås överallt, även på flätade möbler.

1. Skaka flaskan Kunstrotting städare och duschmedel över möblerna.

2. Torka av med en svamp eller en mjuk borste.

3. Skölj med rent vatten. Du kan gärna använda trädgårdsslang där det är möjligt, på annat sätt använda en svamp och en hink med ljummet vatten som ersätts när den blir smutsig.

4. Torka av med en trasa eller luddfri trasa och låt möblerna torka i några timmar.

5. Spraya en smidig säng med Kunstrottingsskydd över möblerna. Håll sprayflaskan på ett avstånd av 20-30 cm och låt produkten torka 4-5 minuter.

6. torkas sedan eventuella fläckar med överskott skyddsmedel bort med en luddfri trasa innan möblerna klar för användning igen.

Plast, stål och trä

- Lätt att använda och bra resultat, säger Pål Nyhus.

- Fonderna är lätta att använda och ger ett bra resultat. Kunstrottingen blir ren och har en vattenavvisande yta som varar länge. Rengöringsmedlet kan också användas på andra trädgårdsmöbler och föremål av stål och plast, säger Pål Nyhus.

ADVERT

Mest populära