All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ren bil efter semestern

Döda insekter limmade till grillen på motorhuven eller vindrutan är en vanlig syn på bilen efter semestern. Om de sitter fast för länge kan de orsaka permanent färgskada.

Använd en specialagent

En vindruta inte direkt skada av döda insekter, men sikten kan minskas och det är obehagligt att titta på. Det är bilens färg som är viktigt för att hålla sig ren. Om inte, kan det orsaka permanent skada. Om bilen är full av döda insekter som inte går i tvätten, finns det speciella lösningar för insektsavlägsnande. Använd den på grillen, vindrutan, spegelns framsida och andra ställen där problemet är störst. Läs alltid anvisningarna noggrant.

En bil som har rört sig runt hela sommaren kommer enkelt att vara en samling döda insekter. Det kan skada färgen.

Mjukt skum

Krefting AS erbjuder Autoglym Active Insect Remover. Ett skum som löser upp insektsmedel från kittlande.

Autoglym "Active Insect Remover" från Krefting är ett koncentrerat skum som snabbt löser upp insekticider från plast, plast och glas. Det fungerar också bra på fågel drakar.

- Spraya på ytan och låt arbeta i ca 30 sekunder för att tillåta insektrester att lösa upp. Torka av med en mjuk trasa. Skulle du bli av med de förolämpningar som är förknippade med tvättning, sprinkla bara på innan du kör in i tvättrummet. Då försvinner problemet. Helt enkelt, säger Inger S. Løvaas.

Natural avfettning

Naturavfetting från Kemetyl ett vattenbaserat avfettningsmedel för effektiv borttagning av olja, fett, asfalt och insektsrester.

Kemetylavfettningsprodukter kan också användas för att bli av med insekticider från bilen. Företaget erbjuder en naturlig skräp som är en vattenbaserad avfettare anpassad för sommarmånaderna. 50 procent av vätskan är biologiskt nedbrytbar.

- Det är ett diskmedel och diskmedel som är speciellt utformat för effektivt avlägsnande av olja, fett, asfalt och insektsrester. Den kan också användas för extern tvätt, motorvask och som felgräns ", säger Tony Bjaaland vid Kemetyl.

ADVERT

Mest populära