All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ren badrum med enkla medel

Det finns ett hav av rengöringsprodukter på marknaden. Och det finns fortfarande mer specialiserade produkter för varje uppgift. Vad behöver vi verkligen? Och vad är skillnaden mellan alla flaskor på linjen?

En av de många aktörerna på denna marknad är Krefting, och vi tog därför en chatt med Ingrid E. Övre Gard, som är ansvarig för Plumbo produkter, och hennes råd för hur rengöring kan göras bättre och enklare. Hennes första tips är att ha en spray för daglig rengöring:

- Vi har en rengöringsspray särskilt utformade för effektiv daglig rengöring av toaletter, handfat, kranar, speglar och kakel. Detta är ett sätt för dig som vill uppnå ett fläckfritt badrum - inga sköldar eller ränder. Plumbo toalett, handfat & Mirror Gloss innehåller bakteriedödande medel, vilket gör den väl lämpad på och runt toaletten. Tvättmedlet kan användas för daglig underhåll för att hålla bakteriekloren nere. Spray på och torka av, hon tipsar.

Glöm inte hår

Bort med fett, kalk och bakterier

Dusch huvudet är en av bad väsentliga bakteriella bomber, hävdar Upper Gard.

- Många konsumenter kallar sprayprodukter till badet som effektivt tar bort både fett och kalk. Plumbo Cleaning Bath & Shower Rengöring ingår även desinfektionsmedel som dödar bakterier och förhindrar fjällning tillhörande. Produkten kan, i motsats till många andra baderomssprayer, också användas på material såsom natursten, marmor, aluminium, koppar. Agenten sprayas helt enkelt på ytor som du vill att rengöra, du låter det att fungera i ungefär en minut och sedan torka över med våt trasa eller svamp. Skölj med kallt vatten. För grundlig desinfektion ska agenten arbeta i cirka tio minuter.

WC behöver regelbunden rengöring

Spotless och vit toalett i några minuter

Forskning visar att det kan gå en mycket lång tid mellan varje gång toalettstolen får en korrekt hantering av borsten och en effektiv rengöringsmedel. Detta är ett förhållande som är lätt att göra något med resultat Kreftings rengöring expert:

- Vi har Plumbo Clean WC rengöring, vilket är ett desinfektionsmedel aktiv gel som både dödar bakterier och gör toaletten blankt och hygieniskt ren. Detta är en WC-rengöringsmedel för att ta bort smuts, avlagringar, lime, urin sten och missfärgning. Det är utan klor och har en frisk doft av eukalyptus. Vill du desinficera toaletten ordentligt kan du WC gel arbete i toalettskålen i ca 20 minuter innan du sköljer ner.

dräneringsrör regrows

Dräneringsrör måste också rengöras regelbundet

- När vi tvättar badrummet, ofta glömmer vi att tvätta rören medan påminner Upper Gard oss.

- Det framgår inte, men ändå betydande mängder av smuts samlas i rör och avlopp i badrummet.Du får inte märka det tills du märker att det tar lång tid innan vattnet försvinner. För att förhindra att det här inträffar, använd till exempel en produkt som Plumbo Stir Wash regelbundet för att rengöra rören och undvika att fastna. Munstycket innehåller inte klor, det är biologiskt nedbrytbart, men ändå tillräckligt starkt för att lösa upp fett och avlägsna dåliga lukt. Om skadan inträffat först och röret är tätt, är det enkelt att använda Plumbo Proff Aktiv Gel eller Plumbo Heavy Gel för att lösa detta problem.

ADVERT

Mest populära