All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Klassisk elegans med råstyrka

liknar marmor kakel, men skillnaden från naturlig marmor och travertin, är att den nya keramiska "marmor" -flisen från Höganäs, är både robust och lätt att underhålla.

"Eden" finns i 32x55cm stora väggplattor och 32x32cm stora golvplattor med tillhörande dekorativ kant, och har en grön styrka gör den mycket lämplig för badrum. De stora formaten ger ett lugnt helhetsintryck och en jämn, ren och användbar yta.

Samtidigt skärs de nya eleganta plattorna helt lika. Detta innebär att plattorna kan förseglas ihop utan synliga leder. Som ett resultat liknar väggarna och golvet hela marmorytorna - en illusion som betonas av kakelens individuella ritningar.

Sju olika marmor- och travertinfärger kombinerar ett brett utbud av dekorativa randar och gränsar ett brett utbud av dekorativa möjligheter. Hur kakelarna fungerar optimalt i både moderna och klassiska stilar. Är du till exempel I romersk badning kan du välja kakel med stiliserade blommotiv. Inredningen har en autentisk patina, vilket ger ett övergripande intryck som är harmoniskt och minskat. Om du vill ha kontraster och moderna verktyg, använd svart, blå och vit marmor utan för mycket dekoration, det här är ett bra alternativ.

ADVERT

Mest populära