All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Klassisk och samtida med sidentyg

Nu kan vi bifoga fönstret med silke och linne tyg i klassisk engelsk design och matcha med kuddar och lampskärmar. Allt med vacker broderi och i känsliga, jordiska färger. Kvalitet tillverkare James Hare, införs i Norge Green Apple, med insamling Westbury Silks bestående av tyger som är lämpliga för gardiner, plattformar, persienner och kuddar, lampskärmar och vägg drag.

- James Hares tyger är både klassiskt tidlösa och moderna. De har goda färger som är anpassade till den norska marknaden och har enastående kvalitet, säger Kirsten Nordby i Green Apple.

Lin och silke

Westbury Silks innehåller ett samordnat utbud av mjuka, neutrala färger och exklusiva broderier av 100 procent siden eller linne tyg med element av 15 procent silke.

Långa bladtäckta grenar dekorerade med franska knutar broderas med gängor med olika färger blanka eller matta tyger av siden eller linne. Färgkombinationerna är naturliga och mönstret är inspirerat av ett 1900-tals silkeutskrift. I ett matchande så färgschema broderas skraj cirklar på linne eller silkeväv. Textilierna är 140 cm breda och rapshöjd 38, 5 cm respektive 19, 5 cm.

Sofistikerade och roligt

Samtidigt återlanserar nu bäst säljande samling i ren siden, Regal, med 38 färgade tyger i uppdaterade nyanser, och en samling dekorerade tyger som matchar färg. Designen heter Jazzy Spot och består av olika färgade, broderade dotter mot en enda färgad bakgrund. Resultatet är både sofistikerat och roligt.

Det brittiska familjeföretaget James Hare har specialiserat sig på silke för modebranschen sedan 1865 och levereras nu med inredningstyg. Produkterna presenteras nu för första gången på den norska marknaden, och de har blivit väl mottagna av inredningsindustrin. Många av tygerna är speciellt framtagna för James Hare, så företaget kan se till att både kvalitet och design upprätthåller en hög nivå.

ADVERT

Mest populära