All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Jul i fönstret

Dekorera vardag och fest utan att klämma på fönstren.

Baumann kan användas på alla släta ytor och är en mycket dekorativ julprodukt. Detta är en självhäftande textil med silikon på baksidan som gör det enkelt att ta bort och montera igen. - Du kan dekorera fönstren, utan slipning av tejp och spray som vi vet från tidigare. Det kan också vara kul för barnen att sätta upp. Dessutom ger inredningen en mycket trevlig julstämning, säger Laila Nygaard, ansvarig för Création Baumann vid INTAG.

Artiklar fler årstider

Julkollektioner kommer i tre olika paket. En med stora snöstjärnor, en med mindre stjärnor och en med bara julbollar. Antalet i paketet varierar efter storlek och är från 12 till 24 stycken.

INTAG ger också fler samlingar som du kan använda hela året, tillsammans eller separat. Dessa har namn som "Rotondo", "Farfalla", "Grafico", "Leaves", "Cubico", "Florea", "Bubbles" och "Botanica". De kasta fina nyanser på inredningen, och några av textilierna är i färg.

- De är dekorativa i alla rum. Det finns ingenstans de inte passar. Även jag har julkollektionen på mina uteplatsdörrar för att dekorera jul, säger Nygaard.

Julvarianter är den mest populära i samlingarna. Och det är säsongen efter säsongen!

- Priset är bra med tanke på kvaliteten. Du kan använda produkten i många år så ofta du vill. Se till att rena fönster monteras för bästa resultat, och du kanske vill lagra den i lådan den kommer från när den inte används, säger Nygaard.

Inredning i grannskapet

Förutom att dekorera både från insidan av huset och från utsidan, kan "Gecko i lådans" samlingar täcka lite mer för grannen.

- Om du sätter dem tillräckligt tätt, kommer du att förhindra åtkomst. Det kommer att finnas som ogenomskinliga fält på fönstren. Och om du tar ner dem är fönstren lika bra under, säger Nygaard.

ADVERT

Mest populära