All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Christmas golv året runt

Kanske tonåringen vill ha ett nytt rum till jul? Det kan knappast sättas i julkalender eller under trädet, men roliga idéer kan skrivas ut på lappar och diskuteras med ungdomar som de visas.

Färgglada och tåliga golv

Många glömmer golvet när de ska plaska upp. Det är dumt för golvet i stor utsträckning karaktäriserar rummets atmosfär, och det borde vara bra att gå på om det är ett kök, vardagsrum eller ungdomsrum som talar om.

Tarkett är en av flera golvtillverkare som har lanserat flera nya golvet i år, inklusive vinylsamling Urban Graphic. Samlingen finns i 10 varianter i svart, grått, silver och rött.

- Vi är glada över att kunna lansera något för tonårsrummet, ett rum som förtjänar större uppmärksamhet i hemmet. Till skillnad från mindre barn spenderar tonåringar mer tid i sitt eget rum, och de vill hjälpa till att påverka hur rummet ser ut. Inre delen av teenrummet blir också ett uttryck för de unga som är och vilka intressen man har ", säger Bodil Vassli, försäljningschef på Tarkett.

Vinylgolv är mjukt och bekvämt att stå och gå på. Den fasta ytan är också mycket motståndskraftig och hållbar, och vinyl är lätt att underhålla - med andra ord, det passar bra på en tenåringsrom används mycket.

ADVERT

Mest populära