All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Barnrum med färsk rosa

Inredningsarkitekt Inger Ystgaard stod för inredning, och såg till att barnens rum fick en kraftfull lösning som enkelt kan varieras om Leah tröttnar på rosa i framtiden.

Prisvärd från återförsäljaren

Gamla leksaker från detaljhandeln fick ett nytt liv med färg. Både sängen, en pall, svänghästen, gitarr och en byrå var målade knallrosa. Dessa är element som ger livet till rummet, men samtidigt kan det enkelt bytas ut.

Väggarna var dekorerad med Leas familj och vänner som flyger runt i varmluftsballonger.

- Leahs fader bor i Tyskland, så det är inte så ofta ser hon den delen av familjen. Att sätta bilder av familjemedlemmar ballonger på väggen, kan hon fortfarande säga god natt till alla varje kväll, säger Leah mamma, Henriette.

Färgglada golv

Den gamla mattan golvet ersattes för ett tufft laminatgolv. Den hopp våningen har ett roligt randmönster i många färger, men eftersom remsorna är så tunn att den verkar fortfarande inte rörigt.

Laminatgolv är så mycket mer än de parkettkopior du ofta ser. Eftersom golven består av fotografier laminerade till träplank, är dekorativa möjligheter nästan oändliga - medan golvet är mycket slitstarkt.

ADVERT

Mest populära