All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Glad mix i barnkammaren

I detta barns rum är receptet "nyans som Colors" för att hitta färger. Intrycket är harmoniskt, lugnt och bekvämt. Detta beror på att färgerna är lika varandra, även om de är olika, lika ljus och ljus på de stora ytorna, så fräsch och glad i de små detaljerna.

Med så många färger i ett enkelrum kan resultatet bli "helt tivoli"! Vi undviker detta genom att skugga färgerna rätt: du kan göra det lätt och känsligt med mycket vit, som här. Men du kan också gå åt andra håll och begränsa intrycket genom att kombinera färger med så mycket svarthet.

Färger

Mindre saker med mer färgstyrka är glada detaljer som utgör pastellerna.

I ett barnrum finns det massor av färgglada saker och detaljer. Därför kan det vara bra att hålla väggarna i ett dämpat färgschema utan alltför påträngande mönster.

Huvudfärgen här härledas från rött och blått på färgcirkeln: R och -R80B. Det är nyansen jämställdhet som gör att de samarbetar. De stora lägenheterna har liten färgstyrka. I färgtriangeln hittar vi dem i det område där vit dominerar. För detaljerna används dock mer färgstyrka.

Ren vit är också viktig i denna palett, som en kontrast till att de ljusa pastellfärgen rensas. Mönster Färger i tapeter och ridån är egentligen ganska fräsch, men försök att kisa mot ytan, sedan blandar det med vit till pastell så dämpad som ljusblå.

Textilier

Ränder, prickar och hjärtan i rosa och vitt - inte för mycket och inte för lite.

Fönstret har en lyftridå som passar bra med väggen på väggen. Ränder och prickar ger ett friskt och lätt uttryck som fungerar tyst på ett avstånd. Med hjärtmönster blir det sött som en påse droppar.

förlust

A vitlaserad kork golv klänning fräscha färger och har egenskaper som är utmärkta i barnkammaren: dämpar ljud, mjuk att trampa på och ombonad att spela på.

På nära håll ser vi att prickarna i tapetet har en ny rosfärg. Men på avstånd blir intrycket av nyanser lika ljusa och dämpade som den blå väggfärgen. I detaljerna är å andra sidan färgerna starkare och spelar bra med varandra.

Golv

Golvet har korkplattor med vit pigmenterad yta. Det ger korken ett känsligt och lugnt utseende som passar bra med pastellfärgerna i rummet. Dessutom är materialet ljud och stötdämpande och lättviktigt och bra att spela.

Detaljer

Färska färger i ohälsosamma blandningar karakteriserar barnens ritningar. Mot den blekblå väggen är alla bra till sitt förfogande. Suspensionen av plastklämmor i lika färska färger skapar en rolig harmoni med andra färger i rummet.

Detaljer med större färgstyrka upplysta som lighthearted elementet i den känsliga atmosfär med bleka färger på de stora ytorna.Mellan tiden finns det "familjevärde" mellan nyanser av gult, rosa och grönt. I färgtriangeln hittar vi dem inom samma vithet och färgstyrka.

Ingen är bättre med färger än barnen själva.

ADVERT

Mest populära