All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Styr ljus med iPhone

Philips tar ett innovativt steg när elektronikgruppen nu presenterar "Philips Hue". Lösningen markerar en ny era i hembelysning, både när det gäller hur vi tänker och hur vi upplever hembelysning.

"Philips Hue" kommer som ett paket med intelligenta LED-lampor som gör det möjligt att skapa olika stämningar och kontrollera ljusstyrkan och färgen på belysningen med en smartphone eller surfplatta.

- "Philips Hue" revolutionerar belysning, skapar ett helt nytt sätt att uppleva och använda ljus. Precis som telefoner, media och underhållning har revolutionerats genom digital teknik, kan vi nu också skräddarsy belysning till en mängd olika applikationer. Vi fortsätter att omdefiniera möjligheter i LED-teknik och "hue" tänjer på gränserna ännu längre - inte bara genom att ge utmärkt ljuskvalitet, men också genom att digitalisera belysning och visa hur den kan integreras i ditt hem och öka vår livskvalitet, säger Philips Marknadsdirektör i Norden, Keith van Schooten.

Kontrollera lampan även om du inte är hemma

"Philips Hood" kan installeras om några minuter och med den lättanvända och intelligenta appen kan du enkelt styra hembelysningen.

Du kan till exempel krympa ljuset med ett enkelt klick på telefonen, kontrollera belysningen när du är borta, eller använd tidsinställningar för att hjälpa dig med dina dagliga uppgifter.

Läs också:

Checklista för yttre visning

Börja med att korsa egenskapen först. Vi ger dig en checklista för vad du ska leta efter.

Testad i världen

I tester av "Philips hue" framförd i New York, Berlin och Shanghai, har användarna särskilt övervägt möjligheten att kunna ställa in olika ljus programmet genom tid och möjlighet att styra ljusinställningen även när de inte hemma som de mest värdefulla funktionerna.

Användarna är också nöjda med möjligheten att skräddarsy belysningen och hämta dessa inställningar med bara några klick, liksom ljusinställningarna kan hanteras från sina mobila enheter.

Applikationen "Philips nyans" innehåller också förinställda belysningssystem som gjorts av experter och fungerar som "snygga recept".

Dessa inställningar utvecklas på grundval av undersökningar som utförs av Philips som visar hur kroppen påverkas av ljuset.

Glödlampor anpassar sig till dessa olika scenarier och hjälper användaren att koppla av, läsa, koncentrera eller få energi.

"Philips hue" säljs exklusivt i Apples nätbutiker. En startpaket innehåller tre LED-lampor som kan sättas in i befintliga lampor, samt en "bro" som du sätter i din trådlösa router hemma.

Hämta sedan bara "hatt" knappen för att uppleva belysning på ett helt nytt sätt.

LED energibesparande belysning och med denna nyhet gör Philips är det möjligt att både justera nyanser av vitt ljus och skapa ett brett spektrum av färger i en enda glödlampa.

Läs också:

Undvik buller från grannar med ljudisolering i tak, golv och väggar

Satsa på solid ljudisolering och släppa högt ljud från grannar. Här hittar du tips om hur man bygger ljudisolerade tak, golv och väggar.

Utöver detta "Philips hue" gör följande:

  • Spara favorittlysinnstillinger i alla rum när som helst - och hitta dem igen när du vill ha den
  • Använd en bild på din mobiltelefon som en färgpalett så att du kan färglägga ditt rum i olika nyanser av ljus och återskapa goda minnen
  • Inställning av vitt ljus i allt från varma toner till kall belysning
  • skapa en trevlig atmosfär eller komplettera din inredning med alla regnbågens färger
  • Använd timers på belysningen för att hjälpa dig hantera din dagliga rutin
  • Låt ljuset vaknar du upp på morgonen eller hjälpa unga att somna på kvällen

"Philips hue" kan köpas på Apple. com.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära