All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Check Drifting i farten

Gatebil firar 20 år med pompa och ståt i helgen. Evenemanget äger rum som vanligt, med en extra överraskning på lördag. För första gången kör Live Stream i NM i Breitenstrasse Ladd och Power Drift Round 5 av Gatebil. Livström är en ganska ny term för många. Det finns live-tv-sändning på Internet. Den norska operationsförbundet Powerdrift-serien har täckt de flesta av races live stream den här säsongen.

Så ställer du in live stream

Federal Ström Drift serien har haft många kör över Norge och de omfattas av Livestreamen levereras på www. live stream. com av Racing Media, som är Espen Berge Olsen i samarbete med Norsk Drifting Foreningsforening och Powerdrift.

Du kan komma åt sändningarna genom att logga in här och länka ditt Facebook-konto till Livestream. com. Där har du också tillgång till Formel Drift från USA där Fredric Aasbø och Kenneth Moen tävlar.

Drifting och Breithorn Ladd

För andra gången i Gatebil år kör en Power Drift konkurrens. Spåret är i tur och ordning efter Langsletta, helt från Breisladdsvingen. Totalt förväntas mellan 30 och 40 bilar delta i tävlingen.

Jämfört med Gatebil handlar den egna sändningskonkurrensen om att driva för att driva duell. 2 och 2 bilar kör mot varandra, där bilen bakom försöker spegla bilen framför. Sedan byter de ut plats innan vinnaren av duellen är kronad och går på en så kallad stege. I slutändan är de två bästa kvarvarande löpare kvar i tävlingen.

Domarna ser mycket likadant ut som under Breisladd-tävlingen. Hastighet, vinkel, linje, mycket rök och kontroll. Powerdrift Championship är uppdelat i flera klasser, men i Gatebil körs bara PRO (det allra bästa).

ADVERT

Mest populära