All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Charmig återanvändning

Saker du har varit trött på behöver inte längre eller nyligen ärvt tenderar att hoppas. Samvetet eller bristen på åtgärder står ut i vägen för att göra något åt ​​dem. Hur som helst kan det ge en hel del kreativitet att tänka utanför den berömda rutan, och kanske kommer du att sluta med trevliga och roliga inredningsdetaljer.

- Lösningen är inte alltid att köpa nya. Vi har blivit så bra att kasta att vi bara skojar kommande generationer för skattejakt på mormors loft! Miljömässig aspekt är inte heller obetydlig. Föreställ dig innan du kastar och om du har utrymme, ta hand om vad andra kan vara skatter, uppmuntrar Bjørg Owren, kreativ ledare på Ifi. nr.

Kanske har du en på vinden

Ge saker ett nytt liv. Ta den här väl använda, rödmålade stolen, som nu fungerar som en mycket charmig bokhylla för kokböcker. För dem som inte har väggutrymme är det enkelt och dekorativt. Praktiskt är också att eftersom du behöver golvytan är det lätt att flytta det. Den är inte fylld med den första.

Böcker i rad

Plattformens form gör det enkelt att hålla diagrammen förutom att de är monterade på väggen.

Hylla, som har fungerat som plåthållare i flera generationer, har hittat sin väg till barnens rum och gör nu jobbet som en bokhylla. Det är sympatiskt monterat inom räckhåll för små barn, som på så sätt kan hantera sina fall utan att fråga en vuxen om hjälp. Böckerna faller inte ut och du har en fullständig översikt över innehållet.

Teak i kamouflage

En teakbord med låg teak, från den bruna 70-talet, har återuppstått som en fast bänk i lekrummet. Måla samma färg som randarna på väggen, skjut in den i inredningen och höjden är gjord för små personer.

Från blomsterbord till tuff bänk, som har samma färg som randarna på väggen.

Atmosfär

En antik touch i moderna omgivningar - en underbar atmosfär!

Tonårstrummet, med sitt moderna interiör, har en antik touch i rumdelaren som skiljer soffan och sängen och bildar en sovande alkov. Det gamla fönstret lägger till själen och charmen, medan ljuset släpps.

Stolen lägger till atmosfären i rummet ett par gamla tider, vilket ger en kul lagring av kokböckerna.

ADVERT

Mest populära