All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ordförande för presidenten

- Allt är kopplat. Osäkerheten och viljan att skydda mot en kritisk världsbild innebär att vi söker säkerhet i allt som är känt och älskat. Det växande intresset för gungstolen är ett bevis för att motivet kännetecknas av vår skräck och våra handlingar, säger Li Edelkoort.

Hon var därför aldrig i tvivel om att Barack Obama skulle vinna presidentvalet i USA.

Tillbaka till naturen

Jordkort reser runt om i världen och förbereder människor för vad vi måste vänta. Trendguru från Nederländerna, enligt henne, har inte felaktigt prognostiserats i över tjugo år. Hennes spådom från 2010 till omkring 2050 är en & rdquo; tillbaka till naturen & rdquo; - rörelse, med ett mer naturligt sätt att leva

- Skillnaden mellan stad och land växer mer och mer. städerna blir grönare och landsbygden moderniseras. Alla vill resa lite och bönder och bybor möts vid gränsen där staden möter länder för att utbyta varor och tjänster. Eftersom vi lever idag i en värld där vi har trådlös kommunikation, kommer vi att ha alla faciliteter antingen i Mumbai eller Shanghai. Kanske kommer du en dag att ha höns som lägger ägg på skyscraperens balkong och undrar Li.

- Många vill ha en romantisk syn på livet och betona att vardagliga saker som en lampa är vackra. Duschen byts oftare med bad och badkarna kommer att spela en mer central roll. Det kommer att finnas mycket keramik, linne och trä. Vi kommer ofta att samlas som en grupp, och matbordet kommer att ha en ännu mer central roll. Maten blir mer koncentrerad och serveras som en servering och inte som flera enheter separerade på tallriken.

- Vi tar med naturen och tillåter växter och träd att växa inomhus. Det ger liv och färg till våra hem. Fokus på kvalitet kommer att bli ännu viktigare och framtida barnmat är helt naturligt. Mycket och många kryddor är viktiga i köket. Kryddans färger ser tillbaka i inredningen. Människor är som växter, mycket känsliga, Li betonar.

Framtidens design

- Vi vill att någon ska se oss och ta hand om oss. Detta återspeglas i framtidsdesignen!

Edelkoort tror att efterfrågan på handgjorda produkter kommer att öka. Form och struktur ger föreningar till landskap och natur. Berg, kullar och berg kommer att vara framträdande. Mycket kommer att vara abstrakt, särskilt vi kommer se detta på några möbler.

- Det vi sitter på kommer att få en helt ny struktur. Det kan vara keramik, metall eller papper. Blank metallvikt för matt. Strukturen ger mycket luft och produkterna är lätta. Ekologi kommer att vara i fokus. Transporten blir enkel och enkel, vilket kommer att bli mycket viktigt i framtiden. Biologiskt nedbrytbar plast underskattas och Li bör uppmärksammas, uppmuntrar Li tillverkare. "Materialet är där, så det är upp till oss att använda det och ge det ett formulär.

Vetenskapligt utseende och högteknologiska produkter kommer också att karakterisera framtiden. Vi kan förvänta oss abstrakta stolar, organiska former och molekylär belysning. Möblerna har sin egen karaktär och det verkar som om de har sina egna åsikter. Färgerna blir intensiva och delvis galna.

Tre kommer att fortsätta att vara viktiga och inspirerande i framtiden. Även på datorer vill vi se tre. Plast i imiterat trä kommer att vara framträdande, experter förutspår.

- I framtiden vill du växa design, men det kommer inte att hända under vår livstid. Bioteknik kommer att fylla vår framtid. Material återvinns för att skapa nya möbler.

- Fiber kommer att användas på nya sätt. Vi kommer att använda dubbelåtervinning. Fiber kommer att användas i kläder, hus och mat.

- Mothen kommer att vara landsbygd. Från skogen, trädgården, fälten och djuren. Vi kommer att se många blommor och fåglar. Möblerna kommer att påminna dig om det förflutna men kommer i ny omslag formad av modern teknik. Det kommer att finnas ett stort antal mönster och mycket kommer inte att passa ihop, samtidigt som det kommer ", förklarar Li.

Trendguruen tror att för mycket smak är tråkig.

- De normer och regler vi ger oss är mer spännande när vi vågar vara banbrytande!

ADVERT

Mest populära