All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Matta glädje i barnkammaren

En ny kollektion av barns filtar från Harlequin förväntas nå butikerna i mars. Här kan du förvänta dig en explosion i färger och glada mönster.

Hög kvalitet

De består av omtyckt motiv från barnekollekjonene "What A Hoot" och "All About Me".

- Det här är den allra första samlingen av barnleksaker från Harlequin. Med mönster från befintliga samlingar i tapeter och textilier kan du ha matchande filtar för till exempel gardiner. Harlequin är känd för sina barns samlingar. De kan du leva länge efter, för att de är av hög kvalitet. Vi har också handdukar i flera matchande mönster. Med vackra bilder som ballerina och cupcakes, säger Gro Welle-Watne i Tapethuset.

Tapethus har den norska byrån för Harlequin.

- Mattorna har mycket färska mönster, och många kan tillgodose vuxna också. Efter att ha tillbringat större delen av ditt barns rum, kan de fina flyttar till antingen köket eller stugan, deponering Welle Watne.

Barnens dockor är i 100% handull och mycket bekväma att bära.

- Barnen kan sitta eller ligga ovanpå dem. Mattorna är mycket tjocka och bra. De är av hög kvalitet och skrattar inte, säger hon.

Mysiga bilder

Det finns många olika motiv på mattorna.

- Det finns bilder till pojkar, dansare prinsessa flickor och söta ugglor eller ränder av båda könen. Remsorna är bra om till exempel förstfödda är pojke och man bör ha en flicka efteråt. Och de stora prickarna i designen "Abacus" borde föreställa sig en kula, berättar hon.

Mattorna som produceras i Nederländerna finns i storlekar 90 x 140 cm och 120 x 180 cm. Skön blomma, den snittblomma, kommer i endast 110 cm x 140 cm.

ADVERT

Mest populära