All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Matta affärer med en känsla för service

Det är Oslo Commercial Association (OHF), som i samarbete med staden Oslo, Aftenposten och Nordea årligen delar ut tilldela årets handels- och serviceföretag i Oslo. En separat professionell jury har valt ut de tio nominerade bland både stora kedjor, köpcentra och butiker. Kårings avsikt är att stimulera en ökning av kvalitets- och servicenivån inom handel och servicebranschen. För Teppeabo betyder nomineringen mycket.

- Det här är första gången någon i vår bransch nomineras, så vi är mycket uppskattade, säger grundare och ordförande Erik Wibe.

Lång erfarenhet

Teppeabo är inget nytt företag. Under 44 år har de mattat alla slags vård och fokus har varit på service och urval överallt.

- Tjänsten är något vi tänker på hela tiden, och vi försöker alltid hjälpa kunden på det sätt vi kan. Våra medarbetare är skickliga och bekanta med varorna. Dessutom är vi oroliga när som helst ha i lager, så att kunderna inte behöver köra här två gånger, säger Wibe.

Han utarbetar också långa öppettider och bra parkeringsmöjligheter som möjliga skäl för nominering.

Vill du rösta?

Gå till www. Ohf. nej / ahsb för att kasta din röst och gå med i tecknet på en iPad. Vinnaren kommer att tillkännages den OHFs sommarfest den 15 juni.

ADVERT

Mest populära