All egendom: trädgård, kök, inredning >> Frågor Och Svar

Kan jag tvätta med röda groddar före målning?

Vi rekommenderar att du inte rekommenderar rött spyt för rengöring innan du målar. Anledningen är att det finns pengar som fungerar mycket bättre och det är faktiskt utvecklat för just detta ändamål.

För optimala resultat med färg eller fläck krävs substratet för det. Detta inkluderar bland annat noggrann rengöring och borttagning av ämnen som kan skada ytbehandlingsmöjligheterna för god vidhäftning. Målare har testat sig som agenter som gör hela jobbet med att ta bort gammalt smuts och smuts, öppna porerna och döda ytan så att behandlingen du kommer att tillämpa efteråt är bra. Dessa produkter innehåller lösningsmedel, såsom fett, ligniner, tanniner och annan smuts och smuts.

Det finns också några kallat emulgeringsmedel som, förutom att lösa ämnena, också hjälper till att ta bort dem från ytan genom att blanda dem med vattnet. Det är därför viktigt att byta vatten ofta så att du inte blir smutsig igen med nästa drag med duken.

Följ systemet

Välj rätt rengöringsmedel genom att tvätta innan du målar.

Färgtillverkare rekommenderar också att du använder rengöringsmedel, primer och överrock (systembehandling) från samma tillverkare. Genom att använda produkter från samma färgsystem, som är utformade för att fungera bra över tiden, kan vi vara säkra på att få de bästa resultaten.

När det gäller fettämnen finns det tillräckligt med resurser som löser dessa. Rödspiral (etanol) och salmiakk (ammoniak) är några exempel. Men skämtet att lösa fett med röda groddar är liten, eftersom ångan avdunstar väldigt snabbt och sedan inte tar med fettämnena ... De lämnas igen, väl fördelade över ytan. Både rödspiral och salmiakk är bra produkter och fungerar utmärkt för sina specifika ändamål. Men för rengöring före målning finns det bättre alternativ.

ADVERT

Mest populära