All egendom: trädgård, kök, inredning >> Frågor Och Svar

Kan bröstet vara kallt?

Först bör du bestämma om du gillar tallar nog att ha en halvvägg med den i ditt hem.

Om du vill behålla det finns det flera alternativ:

1. Manlig panel, lister och plåtvägg i samma färg och glans. Denna lösning gör att bröstet krymper. I deras fall kommer det emellertid att resultera i olika strukturer på grund av olika materialanvändning.

2. Borsta och tallrikmålade i olika färger. Detta kommer att betona brösten.

3. En annan variant är att välja olika glans på färgen. Väggen kan sedan målas med matt färg medan bröstpanelen är målade i samma färg men med en blank färg.

4. En annan effekt kan vara tapeter på övre sidan av bröstet, inte rakt på. Då kan du måla med matt eller blank, med en fläck med en färgplockad upp från tapeten.

5. Om du gillar träet kan penseln vara och plattans vägg är målade i en liknande nyans. Detta kommer att ge en rustik touch.

Eftersom vi inser att du inte är så upphetsad över dessa bröst, frågar vi följande frågor:

- Hur mycket borde du njuta av något som du inte tycker om?

För att göra något "coolt" ur bröstet, kan du i princip vara lite vild och jäsad av naturen. En vanlig norsk familj kommer förmodligen inte att få det önskade resultatet om de startar ett större projekt med färgkontrast och liknar väggarna här.

Gör sedan en kort process och ta bort den med en skivstång. Bröstet slås säkert ut på väggen. Det gjordes ofta under "Pine Decade" på 1980-talet.

Efter att du har tagit bort bröstpanelen ser du om den strukturella förlusten över panelen idag ligger bakom panelen. Glöm sedan bara över hål och måla hela ytan. Om du vill ta bort strukturen på väggen ovan (även eventuellt nedan) kan panelen avlägsnas med en kombination av "väggplatta" och "väggplatta".

Ett alternativ är att slå gipset över hela väggen - från golv till tak.

Med plåtar, som rehabiliteringsgips, kan du välja tapeter eller färg. Ska du måla, kan du lägga en tunn duk på gipsen, väggen kan tåla mer än så. Om du ska tapetera gipsen, har du inte en duk, det är bara väggpapper på rätt sätt.

Ett annat alternativ än gips är att ställa in förmålade plåtar eller förmålade plåtar.

Om du vill vänta lite innan du blir av med bröstet, målar du allt i ett och samma färg kan vara en tillfällig lösning.

Lycka till!

ADVERT

Mest populära