All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Stuga för mindre än 500 000 kr.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I separat stuga

Det är februari och om mindre än två månader är påsk för dörren. För nordmän mest av en semester med utomhusaktiviteter, vanligtvis i snö och sol. Och naturligtvis, med glädje i din egen stuga.

Månadens hus i februarihytter kan du köpa för mindre än en halv miljon ...

Som du kan räkna ut finns det inga lyxkabiner. För med en sådan prislapp är det uppenbarligen inte en snöskoter, en slalomman och en bastu. Ändå har vi hittat ett antal stugor som säkerligen upprätthåller en rättvis standard.

Se bilderna i månadens bostad här.

2. 000 kronor per månad

De stugor vi hittat för dig kostar alla under 500 000 kronor. Detta visar att det fortfarande är möjligt att förverkliga kabin drömmen för en mindre summa.

Det är möjligt att förverkliga stugdrömmen även om du har lite pengar ... Foto: Katrine Hvitved-Jacobsen. Visa mer

Naturligtvis döljer vi inte för att dessa inte är lyxiga hytter med högt i tak, vackra eldstäder och bubbelpooler. Men det är ganska vanliga norska stugor, med absoluta normer. Är du villig att ta upp en färg och kanske gå en promenad eller en resa till IKEA? Ja, du har förmodligen fått ditt eget mysiga kryp på berget.

Har du inte redan pengar till en stuga, och du måste låna till exempel 400 000 kronor, som du betalar över 20 år, det kostar dig ca 2.000 kronor per månad efter skatt. Detta antas vara en av de bästa räntorna på dagens marknad.

MER MÅNADS RESIDENS
  1. Är du husägare?
  2. Här är de slott som du har råd med
  3. Baluba med pool
  4. Magnifika balkonger
  5. Stuga under 500.000 kr.
  6. Cool och mysig vid eldstaden
  7. Skandinaviens dyraste boende
  8. Norges billigaste hus

Att bli dyrare?

På samma sätt som på andra bostadsområden har hyttmarknaden också upplevt en formidabel prisutveckling de senaste åren.

Enligt NTB har priserna på stugor i berg och sjö ökat kraftigt de senaste åren. Förra året blev det dyrare att inse kabinets dröm.

- Vi arbetar fortfarande med siffrorna för 2005, men trenden är helt klar, även priserna ökade förra året. På stugorna med rätt plats till sjö, sol eller skidorter har priserna exploderat, säger Bjørn Birkeland i prognoscentret för landet.

I Vestfold steg medelpriset på en stuga från 1,3 miljoner till 1 miljoner kronor från 2003 till 2004. I Buskerud ökade genomsnittliga priser från 890.000 kronor till 1,3 miljoner kronor under samma period. Prisnivån är ganska annorlunda i Finnmark, där genomsnittspriset är 196 000 kronor för en stuga.

Källa, sista delen av artikeln: © NTB

ADVERT

Mest populära