All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Stuga dröm på billigt

->

Foto: Einar Vestheim

den annalkande semester tider, och medan vissa dröm om exotism värme, längtan andra efter lugn och ro på den norska landsbygden. Och kabinen drömmen är möjlig, och kanske är det billigare än du tror.

På hitta. com är nu knappa 3400 fritidshus till salu i Norge och en sökning på webbplatsen visar att över 300 fritids egenskaper är till salu för en summa mellan 50.000 och 500.000 respektive. Naturligtvis är standarden inte som i stugan, men om den rustika är en del av stugdrömmen finns det många möjligheter.

Några av stugorna har festutrymme, andra är fristående. Vissa är i jaktmark, andra ligger nära bad och fiskevatten.

Till exempel, 30 minuter från Oslo, kan du få en mysig stuga med gästhus och dockrum för 480 000 kronor. Poolen ligger inom gångavstånd och golfbanor inom köravstånd. Kabinen har inte el eller vatten, men solceller, eldstäder och torra garderober hjälper.

Se exempel här

Föredrar du havsutsikt, det 450. 000 kan köpa en liten stuga med en fantastisk utsikt i Bæverfjord i Møre og Romsdal.

Visa annons här

Eller så kan du skaffa dig en fjällstuga med panaramautsikt i Ofoten Nordland för 400. 000

Se exempel här

För jaktintresserade kan kanske en enkel lodge vara drömmen. Vid ingången till Skjækra-Blåfjell nationalpark kan 490 000 köpa dig en enkel jaktstuga på tomten.

Se exempel här

Är det för dyrt, för 290 000 kan du få en stuga med gård i Kvikne, nära fiske och jakt.

Om du behöver större utrymme och är beredd att spendera lite tid och energi på att ställa upp fritidshuset, är det möjligt att köpa enbostadshus för några hundra tusen. I Aukra i Møre og Romsdal du kan, till exempel, får du en villa med fyra sovrum och två mål egendom till en halv miljon

Se exempel här.

Och det finns många fler studsar som väntar på dem som har tid att titta.

ADVERT

Mest populära