All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Plåster på budget

Att måla på en - eller flera väggar i en ny färg, ger en snabb renovering av rummet. Att göra färgjobb själv blir också kostnaden för färg och verktyg.

LÄS OCKSÅ: Måla väggen på rekordtid.

NY VEGGER: När du vill ha en ny stil, börja måla en vägg i en helt ny färg. (Foto: Jordan) "> nya väggar: När du vill ha en ny stil, börja med att måla en vägg i en helt ny färg (Foto: Jordan).

2. Garnera med nya kuddar och gardiner

ett hem utan kuddar, filtar och överkast inte ett hem. det beror på att det bidrar till att skapa stämningen i rummet. Om du väljer färgstarka tyger, kommer också utrymme att få ny atmosfär. Alla textilier bidrar också att mjuka akustiken och ljud i rummet och det är otroligt stort utbud av tyger för gardiner, kuddar och möbler

textilier.. måste ett hem har kuddar och filtar Om du väljer färgstarka tyger, kommer det att smitta av sig på resten. . rummet Dessa är från Sanderson / Intag (Foto: Intag). "> Textil: ett hem måste ha kuddar och filtar. Om du väljer färgstarka tyger kommer det att övervinna resten av rummet. Dessa är från Sanderson / INTAG. (Foto: INTAG)

3. New Salon Carpet

Var inte rädd för att välja en salongmattad med färg. Det kommer att skapa ett nytt ljud till rummet. Ett stort vardagsrum är också perfekt för dem som vill ge rummet olika zoner.

SALONGEN: En ny matta i vardagsrummet gör underverk. Välj ett filt som är så stort att det täcker vardagsrummen. Det här är från Teppeabo. (Foto: Teppeabo) "> The Lounge.. en ny matta i vardagsrummet gör underverk Välj en matta som är så stort att det täcker finrum Detta är från Teppeabo (Foto: Teppeabo).

4. Byt färg i taket

i stället för att måla alla väggar, en ny färg i taket gör underverk. en ny färg i taket kommer att förändra synen på rummet i stor utsträckning. taket kommer också att uppfattas som högre om du väljer en annan färg än på väggarna

TOUGH tAK. ett tak bör inte vara vit När du ändrar färg på taket, även rum förändring (Foto: Nordsjö).. "> TOUGH tAK: A Tack må inte vara vit. När du byter takets färg ändras rummet också. (Foto: Nordsjö)

5. Få ny tapet på väggen

Hängande tapeter på väggen, rummet kommer vara nytt på rekordtid. Urvalet är enormt och du kan få exakt den stil och det uttryck du vill ha. Förlusten finns i alla prisklasser, och välj en tapet för tuff, kan du fina tapeter också mer utsatta områdena bostad, som under köksbänken.

SNABB ÄNDRING: Med bakgrunden på väggarna blir rummet nytt. Och du ser resultatet direkt. Denna tapet och textilier är från Harlequin, som drivs av Tapethuset. (Foto: Bakgrund hus) "> Quick Change: Tapeten på väggarna, det utrymme som återigen.Och du ser resultatet direkt. Denna tapet och textilier är från Harlequin, som drivs av Tapethuset. (Foto: Tapethuset)

ADVERT

Mest populära