All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Inbrott - hur man kan bidra till att säkra ditt hem

1. Tänk som en tjuv. Försök förstå hur tjuven tycker. Var är det enklaste att komma in och var kan tjuven arbeta mest ostörd? De flesta inbrott sker inte genom att bryta upp ingången, men via dörrar och fönster på terrassen eller källaren. Leta efter de svaga punkterna i huset och fundera på hur du kan göra det svårare för tjuven. Är källardörren dold bakom buskarna tjuv kan arbeta där utan att upptäckas, då kanske du bör buskar bort?

2. Ge inte tjuvverktyg

Många inbrott är spontana och verktyg behövs. Finns det en stege i närheten, är en yxa eller en kofot kom, hjälper dig sedan tjuven utsträckning. Låsa föremål som kan användas för inbrott. Glöm inte att låsa dörrar och fönster när du går hem.

3. Skaffa utomhusbelysning

En lampa ansluten till en utomhus detektorn är effektiv på natten och natten, när det plötsligt lyser, vilket indikerar att det finns någon. Inomhusbelysning är också viktigt om du är borta. Anslut lamporna till timrar, som radio, så att du också kan höra ljud från huset några timmar varje natt.

Fingeravtryckslås Easy808G4.

Låsen kan komma ihåg upp till 99 fingeravtryck, som kan kombineras med 99 olika koder. Kan anslutas trådlöst till larm från G4S. 7404, - kronor, -EasyAccess. 4. Nabos samarbete

Att grannar hjälper varandra är det bästa inbrottsskydd man kan föreställa sig. Berätta alltid för de personer som bor närmast innan du lämnar. Meddela någon som kommer till vattenblommor eller klippa gräset. Grannarna kan omedelbart larma om en van stannar på uppfarten och en del "hantverkare" är på väg in i huset.

Läs också:

Hur få bort eitermaur

Eitermaur gör ingen skada, men kan vara en olägenhet i trädgårdar eftersom de fastnar. Så här blir du av med dem.

Trådlös klocka

med video och ljud. Trådlös bildskärm är storleken på en mobiltelefon. Kodlås 3990-kronor, fingeravtryckslås 7990 kronor. www. bostads säkerhet. com

5. Förstärka dörrar och -Windows på markplanet

Om tjuvarna väljer att ta in i ditt hus som de gör. Du kan göra jobbet svårt för dem och tvinga dem att göra ljud. Auktoriserade låssmedar säljer godkända fönsterlås och lås som gör det svårare att resa, till exempel uteplatsdörren. Är det svårt, kanske tjuven kan bryta en glasväg, som de föredrar att undvika på grund av ljudet. Inbrottslarm och skylt som indikerar att larmet är monterat minskar risken för inbrott. Har inte bärbar dator eller andra värdesaker på resande fot och lämna bilnycklarna borta. Det är dubbelt olyckligt om tjuvarna både tar värdesaker och kör av med dem i din bil.

Verisure Villa Guard.

-Installationssäkring och rökdetektor med bildöverföring.Inbrottsskydd och assistanslarm ingår. Övervakning ansluten till larmstationen och larmtjänsten. SMS-tjänst och Mina sidor ingår. Rökdetektorer är anslutna till varandra, utlösande en komponent, utlösa alla larm. Komplett larmpaket 2490, - inkl. Installation, abonnemang med säkerhetsskydd 385 / månad, Securitas Directe. Läs också:

Dekorera påskbord

Dekorera påsk tabell över påsk färger.

ADVERT

Mest populära