Konstruktion 2017

none: Konstruktion 2017

10 Markise Advice

10 Markise Advice

1. Var noga med att utforska huset. Den första och kanske viktigaste frågan är om markisen kan monteras på din husvägg eller i takfoten. Hur hög ska markisen sitta och är det möjligt att öppna fönster och portar efter att markisen har monterats? Hur bred ska det ligga ovanför fönstret och dörren för att ge tillräckligt skydd mot sol och regn?
10 Tips för en bra färgschema

10 Tips för en bra färgschema

Huset är målat med oljepåse, halvvitt med blågrå karma. Håll din granne borta. Välj en färg som passar in i grannskapet, titta på de färger som valts på husen runt. Man kan tänka igen även om man anpassar sig till grannskapet. Titta på andra färgtoner eller komplementära färger till dem som redan finns - olika färger som matchar ändå.
Ett naturligt val

Ett naturligt val

Köket är ljust och modernt, som andra rum i huset. Bostaden är designad av arkitekt Jon Thorstensen. -> - Klädesfärgen ändras från år till år, och det sägs att eken gradvis blir svart och ospen silvergrå, säger Anine Lundstrøm. På den innersta tomten av det nybildade bostadsområdet Vaktheia i Hisøy bor Anine och Espen Lundström, deras två barn Nora Amalie (10) och Even (5) och Nusse kaninen.
ABC på garageportsöppnare

ABC på garageportsöppnare

En garageportöppnare kan jämföras med en automatisk växellåda i en bil. Du mår bra utan, och kan tyckas onödigt. Men om du blir van vid det kommer du förmodligen aldrig att få det gjort. En automatisk dörröppnare sparar kroppen för ohälsosamma manövrar och bär mindre på garagedörren. Släta, dämpade rörelser är bättre för porten.
Story med färgglada fasaden

Story med färgglada fasaden

> Slutfört hela: Husets trädgårdssida står inför en av totalt tre hav. Trappor på balkongen är målade i grönt. Foto: Thomas Floyd - Vitmålade panel kan vara ren, men här i Nordnorge där vintern är längre än på andra håll i landet, ville vi att lysa upp med ljusa, starka färger som vi finner i naturen och sällan sett på byggnader, säger husägare Astrid B.
Allt om externt underhåll

Allt om externt underhåll

> Använd oljeprodukter på trä. På väggytor kan vattentäta produkter användas. Färger på norra väggen varar i 10-15 år. Däckbussar varar i 8-10 år och oljelager har en genomsnittlig livslängd på 6-8 år innan nya beläggningar måste appliceras. Innan ny färg ska fästas på ytterväggarna ska de tvättas först, borstas eller repas för att bli av med gammal färg eller fläck.
Ska du byta fönster?

Ska du byta fönster?

> Flera tusen norrmän byter till nya fönster under sommarmånaderna i samband med renovering, rehabilitering eller nybyggnad. Varje år köper norrmän cirka 1, 2 miljoner fönster. - Korrekt montering av fönster är en förutsättning för fönstereffektivitet. Om du till exempel köpte ett fönster med hög energieffektivitet blir det helt enkelt bortkastat om korrekt förberedelse inte är klar och korrekt installerad, säger Kai Rune Tang i byggföretaget Vindu Entreprenøren AS.
Vacker och underhållsfri

Vacker och underhållsfri

> Foto: Kebony. com Efter användning av impregnerat trä med krom och arsenik har kopparimpregnering tagits över. Men det finns ett svanmärkt alternativ som är ännu bättre för miljön, och det har en vacker och varm färg som genom åren blir nykter silvergrå. - Kebony, tidigare kallad Visor Wood, har sålts sedan 2004 och börjar bli välkänd, men hittills har det främst sålts till projektmarknaden, säger VD för Kebony, Per Arne Sörlien.
Persienner till funkis hus

Persienner till funkis hus

> De persienner fungerar också som gardin, remsa gardin framför altandörren. -Perfect lösning för stora och små, verkar som Cathrine Harbour och Alva dotter. Foto Cedric Archer Använda vev kan markis slida sänkte hele120 centimeter ner. Skyddar mot låg sol, vind och nederbörd. Familjen är mycket nöjd med rekommendationen från Celcius Solskjerming externa persienner framför den stora södra och västra vetter mot fönstren i sina nya funkishus utanför Tønsberg.
Byggnad terrass med glasfront

Byggnad terrass med glasfront

Barnens familj i det mysiga townhouse hade en solig uteplats på terrassen, men ville ha ett större utrymme. De skulle ha möjlighet att både plaska och solstolar, samt grill och matsal. Terrassen var en favorit bostad, men de såg möjligheterna till en förlängning. -> Se även: De bästa rengöringsknivarna för ugnen Det är svårt att få ugnen ren, men med de här smarta tripparna får du ugnen ren på kort tid.
Bygga dig en igloo

Bygga dig en igloo

> En del av huset är klädd med tegelstenar, medan resten av väggarna renoveras. Foto: BeWi 30 års produktion av fisklådor var bakgrunden till företaget BeWi Produkter AS, innan de störtade ner i byggbranschen och introducerade IGLO byggsystem på den norska marknaden. I samarbete med flera, både norska och utländska företag, har de kommit till IGLO-systemet som både förkortar och förenklar byggprocessen.
Takfönster ger ljus och utrymme

Takfönster ger ljus och utrymme

Ofta är det lönsamt att återställa och utnyttja den platsen i huset du redan har än att flytta. Kanske finns det oanvända utrymmen i huset som kan användas när familjen växer, företaget flyttar hem eller om du bara vill ha fler och större rum. Taket är ofta en av dessa outnyttjade platser. Alltför många bra lagringsutrymme, men också ett onödigt avfallshantering.
Takkontroll - underhåll av tak

Takkontroll - underhåll av tak

Moss eller gröna på taket tar lätt bort gröna. Om det finns stora mängder grön och mos på taket, skölj noggrant trädsslangen innan du rör på vegetabiliska borttagaren. Skölj försiktigt den gröna avtagaren med trädgårdsslangen på asfaltbeläggning. På takplattorna kan en högtryckstvätt användas försiktigt.
Kontrollera dina elektriska installationer

Kontrollera dina elektriska installationer

Kontrollera installationen av fast el? Är säkringar, kontakter / pluggar heta? Är elektrisk utrustning / utrustning bruten eller lös? Finns det några skärningar eller kapslag på kablarna? Löser jordfelsbrytare / jordfelsdetektorer? Är säkringar ofta? Tror du att du får elektrisk stöt i badrummet, köket och tvätten?
Kontrollera elektriska wit

Kontrollera elektriska wit

1. Kontrollera om säkringarna för säkringar / säkringar är ordentligt skruvade minst en gång per år. Detta bör göras, helst före kyl- och vinterinsatsen. Kontrollera samtidigt att säkringselementen är onormalt heta, om så är fallet, kontakta en auktoriserad elinstallatör. 2. Koppla ur strömkontakten från förbrukningsvaror efter användning.
Tack Kontroller två gånger per år

Tack Kontroller två gånger per år

En undersökning gjord av Norstat påvegne byggmaterial leverantör Icopal visar att nästan alla andra norrmän kontrollerar aldrig tak på huset. Samtidigt ropar norska tak efter det nödvändiga underhållet. Fyra av tio tak behöver underhåll, medan 15 procent är mogna för utbyte. Icopal fruktar att detta kommer att ge många en obehaglig lektion.
Bekväm med golvvärme

Bekväm med golvvärme

Kablarna ger jämn och bekväm värme och strömförbrukningen är något lägre än till exempel panelvärmare. De flesta kabelsystem finns idag presentera "intelligenta" termostater som gör det möjligt att sänka temperaturen på natten eller i dagtimene när familjen är borta från hemmet, vilket ger en positiv effekt på elräkningen.
Korrekt placering av garaget

Korrekt placering av garaget

> Foto: Cedric Archer Allmänt Garaget ska placeras så att fordonet befinner sig på deras egendom medan du öppnar garageporten. Ofta kommer det att krävas med en vändpunkt på egen hand. anser också att placeringen av garaget med uppfart och turnaround bör ta så lite som möjligt av tomten samtidigt bidra till att skapa en god och skyddad uteplats.
Designa din egen dörr

Designa din egen dörr

> Nu kan du enkelt designa din egen dörr på nätet. är en dörr inte bara en dörr. Det bör smälta in i inredningen och vara en del av det hela. Och nu kan du designa din egen dörr anpassas exakt din egen inredning. I Dooria kan du välja om det ska vara en solid dörr eller glasdörr, storlek, bör ytan dörren har, liksom en mängd olika applikationer såsom valv, torg och andra former av dekoration.
Inte vårdslös med Husvask

Inte vårdslös med Husvask

Tvätta huset före målning är en självklarhet, men det finns inte någon tro att det kan vara klokt att städa en gång i mellan, utan färgen på ferden. Rengöring av uppslamningen kan orsaka problem senare, inklusive minskat livslängd på färg och färg. Använd speciella tvättmedel och en kombination av rinnande vatten och borstning, så ren utan att skada husväggen eller uteplats golv.