All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Korn våren finaste plantering box

Medel

  • Rest plankor eller extra timmer (som obehandlat trä)
  • Regel
  • Sticksåg
  • Ytterligare beslag och skruvar
  • groundsheet eller plast

För att bygga du planterar boxen:

1. Börja med att skiva brädorna till de storlekar du vill ha. Du kommer att ha åtta långsidor och åtta korta sidor totalt fyra rektangulära planterings i tre olika storlekar (se skiss). Ett förslag är att den minsta rutan finns 80 x 37 cm, och att rutan under det är 80 cm bred (av godtycklig längd), så att den minsta kan fixeras i den. De två nedre växtlådorna är lika stora.

  • Vi visar dig hur man gör en trädgårdsbänk

2. Mäta och rita lederna i varje ände av brädorna. Dessa ska vara uttagna så att hyllorna blir fastnade i varandra.

3. Använd en sticksåg för att klippa ut käftarna där kanterna ska fästas på varandra.

Läs också:

10 snygga projekt som omvandlar trädgården

Ingenting är bättre än att spendera sommaren för att fixa i trädgården. Vi visar dig 10 små och stora projekt som kommer att förändra din trädgård.

4. Skjut hyllan ihop för att bilda rektanglar. Lim om det behövs för extra fastsättning. 5. Nu är det dags att montera de fyra växtlådorna. Detta görs av bilagor som du klickar på insidan av lådornas hörn.

6. För att skydda trädet på insidan av växtlåda kan du fästa plast eller bottenduk på innerväggarna. Lägg också till en sådan trasa under rutan eller bifoga den till botten. Då undviker du att få problem med gräs.

  • 11 GODa idéer för vad du kan göra pallar

Färdig växtlåda!

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

Läs också:

Peace Lily - ett luftrenande levande växt

Fredsliljen är en populär krukväxt som är mest känd för sin ovala, mörkgröna blad och distinkta blommor. Och tro det eller inte, förbättringen ...

ADVERT

Mest populära