All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bygga en glasvägg

Glass grundläggande byggstenen kan användas där det är kallt, varmt, våt och torr - som de flesta platser. Det ersätter lätt ett fönster och delar av rum på ett elegant sätt. Det kan dekorera delar av en yttervägg, eller som här, vara ett bra alternativ till duschkabinen.

Halv dags vägghöjd kan installeras på den första dagen. Låt bindemedlet bota dagen efter och fortsätt monteringen. Det är alltför stor påfrestning på det icke härdade limmet om full höjd uppbyggd på samma dag - varje sten väger drygt två kilo. Fuging bör utföras några dagar efter konstruktionen så att limet får tid att bota. Använd grovt tätningsmedel (klinker).

Glasbyggnadens vägg gör en rymlig duschkabin i badrummet. Rummet har en rustik stil på golv- och väggplattor, och ståltillbehör skapar en spännande kontrast. Glasväggen är fri i rummet och är inramad av en metallfärg. Den är anpassad till glasstenens storlek och är utrustad med ett våttorkarblad. Det finns också keramiska plattor i storlekar som säkerställer en fin finish på väggen.

Starta byggnaden vinkelrätt från väggen och in i vattnet från golvet. Lim fast plastremsan ordentligt på golvet.

Injekteringen i plastremsan är fylld med lim. Använd sprutpistol och sedimenteringslim.

En remsa av samma höjd som en sten, lim appliceras fram och tillbaka och ger för fastsättning vid väggen och den första glasbyggstenen.

Stenen är monterad och följ sålunda listan och stenen varannan gång.

Väggen består av fyra stenar. En lista är limad ovanpå bottenlinjen, och sedan är den klar för rad nummer två.

ADVERT

Mest populära